Je potrebné objednať 50 tulipánov vopred?

Ahojky..vôbec netuším ako to chodí.. Potrebujem na Jún cca 50 tulipánov ..viete mi niekto poradiť kde ich objednám najlacnejšie? Som z PO no nemám problém prísť aj do KE .. Ďakujem za každú radu a info :-) Na webe je toho viac no všade sú od 1,20e a viac no chcela by som niečo lacnejšie, prípadne by mi niekto mohol dať množstevnú zľavu :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
cauko :) ja planujem rano nabehnut do lidla, tesca, hypernovy alebo kauflandu a zobrat odtial zopar balickov tulipanov :)
Odpovedať
ahaaa mas pravdu ! to mi ani nenapadlo, dakujem! :-D
Odpovedať
Ahojik. Tiez budem mat tulipaniky na vyzdobu a aj v kyticke a vsetko nam urobia vo velkosklade flor plus na holubyho v Košiciach za velkoobchodne ceny a su tam velmi sikovne zienky a urobia kyticu aku len budes chciet..
Odpovedať
@nia15 A nevieš koľko cca vychádza eur na jeden tulipán? Alebo za koľko kusov tupil. budeš platiť koľko e?
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam LIDL na tulipany!! :-) mala som ich aj na oslave,boli krasne a vydrzali mi tyzden :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikova ja odporúčam objednať v kvetinárstve dopredu, tiež som mala svadbu v júny a objednávala som to dopredu.....cena tulipánu a ani žiadneho kvetu sa nedá dopredu povedať, ani v kvetinárstve ti to nepovedia, pretože ceny sa odvíjajú od dopytu a cien na burze a aj od toho, že v júny už nemajú tulipány vegetačné obdobie a sú trochu drahšie ako na jar :-) pre všetky baby: v júny sa už v žiadnych obchoďákoch tulipány nepredávajú, vystriedajú ich ruže! aby ste náhodou potom nezostali zaskočené ;-)
Odpovedať
hmm ja myslim ze vidiet v obchodoch tie take balene v celofane viackusovky aj mimo sezony nie? noo neviem ked cez kcetinarstvo to bude drahe :-( Robime skromnejsiu svadbu no tulipanova vyzdoba je moj sen :-(
Odpovedať
Profilova fotka
treba si to zistit aspon tyzden pred svadbou, co je vyhodnejsie a krajsie
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikova ja som tiež pred svadbou zháňala všetky možné spôsoby ako ušetriť, ale v obchodoch tulipány určite už v júny nezoženieš, to je výhradne jarná záležitosť :-) Ja som mala aj kyticu z tulipánov aj výzdobu, skús si pozrieť v albume a dala som za ňu asi 80 eur, čo podľa mňa vrátane svadobnej kytice nie je vôbec veľa....stačí nájsť vhodné kvetinárstvo, určite nie veľké, ktoré každý pozná, orientuj sa skôr na malé a začni už teraz hľadať, lebo to treba dopredu objednať, keďže v júny nie je sezóna tulipánov :-) to ako keby si chcela slnečnice v januári ;-) tie tiež nezoženieš na poslednú chvíľu a hoc kde ;-)
Odpovedať
9majusska no budem mať podobnú výzdobu .. akúrat v červeno/bielej a na stoloch chcem klasicky sklenené vázy s kombin. tulip... Našla som na ekvety.sk vo veľkoobchode za kus 0,33e no nedá sa tam zaregistrovať čiže asi to bude len pre firmy :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikova pokiaľ zoberieš viac kusov, tak si myslím, že nebudú mať problém poslať to aj súkromnej osobe :-) a skúšala si napríklad Ginku v KE? počula som na ňu iba samé chvály, aj ja som tam kupovala pár svadobných doplnkov, kvety žiaľ nie, pretože sme nemali svadbu v KE, ale keby sme mali svadbu KE určite sa rozhodnem pre Ginku :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
noo nie nepočula som o Ginke, zajtra sa na to pozriem ďakujem za info :-)
Odpovedať
@gabikova Ahoj. Ja sa tam mam zastavit 2 tyzdne pred svadbou a cenu tulipanu mi povedala len od oka ze do 1 eura za kus. Su to tie velke holandske tulipaniky. V lidli som sa informovala ze ci ich budu mat este aj zaciatkom juna zeby som si ich objednala tak ze minuleho roku ich v taky cas uz nemali a nevie mi to zarucit. Takze idem radsej na istotu
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikova určite neoľutuješ ;-)
Odpovedať
nia15 vážne? nikde v kvetinárstve som ešte nevidela cenu pod 1euro. Už som im dnes písala email tak uvidíme, dík! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez na Ginku pocula same chvaly, tak sme tam s kamoskou isli objednat jej svadobnu kyticku, moju druzickovsku aj pierka pre zenicha a druzbu, zenichove pierko uvadlo este pocas fotenia (cca 2 hodiny po vyzdvihnuti), moja kyticka zacala este pocas vecera vysychat a jej (nevestina) kyticka sa pocas fotenia rozpadla (uvolnila sa ta stuha, co drzala vsetky stonky pohromade), takze sme ju museli opravovat na poslednu chvilu a to s nou nic take nerobila, len ju niesla v ruke. Cize shit happens, aj ked je dodavatel neviem aky vychvaleny.
Odpovedať
Takze holandske tulipany mame za 0,65centov za kus. Pred tyzdnom mali cenu za 0,55 centov.. Cena je pohybliva ako mi vysvetlovala pani z velkoskladu flor plus. Dala som si tam urobit aj svadobnu kyticku a pierko kedze som pocula len same chvali na pani co am robi aranzerku, tak dufam ze nesklame. Po svadbe podam info co ma kolko stalo a ako som bola spokojna, aby ste aj ostatne holky mali prehlad. Drzte palce nech vsetko vyjde, lebo netusim ako by som predychala sklamanie a nejake komlikacie.
Odpovedať
nia15 ďakujem krásne, je to toto? http://www.florplus.sk/ Zatiaľ mám rezervované za 0,95 za kus, ale asi to zajtra zruším ak mi potvrdia vo flore nejakú lepšiu cenu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?