Je lepšia výzdoba od profesionála či vlastná výzdoba?

ahojte nevesty,mám si dať vyzdobiť profesionálom ,alebo sama.Kolko mám dať dopredu vedieť profíkom?
Odpovedať
...ahoj,,,,,,tak je to na tebe,,aka si sikovna, kreativna a ako budes vsetko stihat pred svadbou,,,,,,urobit slavnostnu tabulu da fakt zabrat,,,,je to na niekolko hodin,,,,,,,material zohnas dnes aj lacnejsie, mas bazar a podobne stranky,,,,,,profik je profik, je to pohodlne...ale zas to stoji kopec peniazkov,,,,,,
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja to necham na profikov, sama by som si netrufla vyzdobit velku salu a stoly... Dekoraterka ma navleky na stolicky, pouzije kopu materialu podla vyberu, stuhy, saten, sviecky, svietniky, kvety, motyle, koralky, co len chces... U nas sa ceny pohybuju okolo 300-350e... je to dost, ale efekt je skvely :)
Odpovedať
ja si tiež myslím treba to nechať na profíkov,ved oni to vedia urobiť najlepšie,a hlavne šetria nervy aj čas
Odpovedať
Profilova fotka
ja to tiez nechavam na profesionalov. ale ja som v zahranici a pridem tyzden pred svadbou na sk, tak to bolo aj nevyhnutne. no teraz, ked vidim kolko prace je s tym, tak som aj rada. a hlavne v svadobny den to bude kludnejsie pre mna. iba si to skontrolujem a dufam,ze to bude podla mojich predstav. ved kazdu dekoraciu som videla a potvrdila, ze chcem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mne zdobí sálu profesionál. Chcela som sama, s pomocou rodiny, ale keď som si porozmýšľala, koľko ma bude stáť materiál čo by som si musela kúpiť alebo požičať, tak som od toho upustila. A nikdy by som to neurobila tak dokonale ako ten, čo sa tomu venuje. Ja som si výzdobu zajednávala v auguste. Svadbu máme v máji. :-)
Odpovedať
Ako tak čítam príspevky zisťujem ,že uvedomelé nevesty ešte nevymreli :-) ,osobne by som Ti odporúčal využiť služby profesionálov,ked si zrátaš náklady a čas strávený prípravami nakoniec zistíš ,že je lepšie pár eur si priplatiť a máš to bez starostí a stresov a aj výsledok je hned poznať. :-)
Odpovedať
Ak ta to bavi, tak si kludne urob sama. No zalezi aj aku vyzdobu chces mat. Ak len jednoduchu tak mi pride zbytocne platit si niekoho na to. Ved obrusy a podobne somarinky maju castokrat aj v restikach a hoteloch. si to pozicaj a naaranzuj podla seba. No ak mas bohatsie predstavy o vyzdobe tak asi radsej profika. Zalezi na tebe. Ja si planujem robit vyzdobu sama...no uvidime podla toho kde to bude. Ale plan je ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si robim vyzdobu sama, a bude ma to stat iba zlomok ceny ktoru by pytal profesional. Nepotrebujem tam mat kopec dekoracii, a tak to hostia potom porozhadzuju, a strati sa to v mori poharov, tanierov, flias a podobne...Vsetko je to len tn prvotny efekt. A Hostia si aj tak neskor nepamataju aku ste mali vyzdobu, ale len to ci im chutilo jedlo a ci sa dobre zabavili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mojho nazoru velmi zavisi aj velkost svadby. Pri mensich svadbach to mozes celkom zvladnut sama pokial mas nejake kreativne myslenie a jasnu predstavu co chces. Pri vacsich svadbach (50 a viac) by som to uz nechala na profesionalov. Usetris si nervy cas a myslim ze v konecnom dosledku aj peniaze. Ja som mala svadbu cca 75 hosti a vyzdobu mi robil hotel a kvetinarka. Bola som max. spokojna. ;)
Odpovedať
Ahoj, ja si tiez budem pripravovat sama vyzdobu, pretoze v prepocte to naozaj vychadza o polovicu lacnejsie. Urcite ze profik, je profik, ale kreativite sa medze nekladu...je to na individualnom pristupe cloveka... Nakupila som vecicky z DaVinci a inspiracie hladam na nete....Samozrejme ze obrusy, a ine by ti mala ponuknut uz restauracia alebo hotel, kde budes mat svadbu, Ak to nemaju, radsej si zabezpec vyzdobu :) Inak....Snubenec ma hned "sfukol" ze ci je svadba o vyzdobe a mieste kde sa kona alebo o ludoch, ktori tam pridu a o nas dvoch....ma naozaj pravdu, vela zien a buducich neviest zabuda o com svadba je... vyzdobu si nezapamataju vsetci ale podstatan bude atmosfera a zabava... a nezabudaj, ludska zavist nema hranic, kto bude chciet ta ohovori aj keby si tam mala navesane zlato :) :) :) :-D :-D :-D :-D :-D viel Spass M.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tiež plánujem výzdobu sama, teda s pomocou známej...je to dosť o tom, že koľko si ochotná do toho dať či už financií alebo času... Ale z vlastnej skúsenosti som zistila, že profesionáli sú finančne náročný, tak preto som ja zvolila tú druhú možnosť...
Odpovedať
Článok sa načítava...
najprv som chcela si robit sama, nechala som to vsak na hotel (agentury sa mi zdali prilis drahe), mala som jednoduchu vyzdobu zo zivymi kvetmi, kde som pouzila gerbery, su viditelnejsie a lacnejsie ako napr. ruze .... a vyslo to velmi prijemne.. aj cenovo aj vizualne :) a hlavne ked mas sancu, vsetko deleguj a uzi si svadbu, aby si nebola zbytocne ubehana :) ono sa tam vyvrbi mnozstvo veci, ktore bude potrebne este riesit .. moje osobne odporucanie ;-)
Odpovedať
Ahojte, ja som si vyzdobu komplet robila sama a bavilo ma to, myslim ze sa vsetkym aj pacila. Samozrejme, ze vela spravilo krasne prostredie, v ktorom sme to mali, takze som zdobila len stoly. Navleky na stolicky sme mali v cene hostiny. Pokial si to clovek dobre naplanuje, tak to ma bez stresov a za minimalne ceny.
Odpovedať
Ja osobne plánujem využiť služby profesionálov nemienim sa stresovať,svadba je výnimočná udalosť a výzdoba k nej rozhodne patrí a dotvára príjemnú a sviatočnú atmosféru.Nejde len o prvý dojem,ale je na každom ako sa rozhodne a ak si trúfaš urobiť výzdobu sama je to na tebe.Treba si určiť priority čo je pre koho dôležité ja tých pár eur navyše obetujem na výzdobu a zverím to do rúk odborníkov,radšej ušetrím na alkohole a zákuskoch.Aj tak sa to všetko nezje a kopec jedla skončí v koši.Bohužiaľ na Slovensku väčšinou chodia ľudia na svadbu kvôli tomu ,aby sa dobre najedli a napili a nie kvôli oslave mladomanželov a príjemnej zábave. Je to len môj názor a nie každý s ním musí súhlasiť ,sto ľudí ,sto chutí. :-)
Odpovedať
ja preferujem profíka,šetrí čas,nervy a myslím ked to zrátam všetko čo treba na výzdobu,tak aj prašulky,načo by mi to potom všetko bolo po svadbe myslím ten material :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dámy! Všetko má svoje výhody aj nevýhody! Svadobná výzdoba od profesionála by mala byť naozaj profesionálna s určitou inou invenciou, čo sa potom odrazí aj na jej cene. Bohužiaľ, nie vždy to tak je, a preto si veľa budúcich neviest zvolí cestu vlastnej tvorby výzdoby. Avšak, mám aj také skúsenosti, keď ani tento variant nemusí byť z tých najlacnejších :-). Záleží na každom z nás, k čomu sa prikloníme. Vlastná réžia svadby je vždy vlastnou réžiou, kedy si povieme, že tak, ako sme si to urobili, je to najkrajšie. Na druhej strane, kto nemá k týmto stránkam vzťah, pre takých sú tu potom profesionáli, ktorí sa tým živia a vedia Vám ponúknuť služby, ktoré by ste si sami nezabezpečili. Každý profesionál Vám musí vedieť ponúknuť aj lacnejší variant, s ktorým budete spokojní a po individuálnej konzultácii určite nájdete vhodné aj cenovo prístupné riešenie. :-)
Odpovedať
má to svoje výhody aj nevýhody, ale určite by som si dala profesionala, ja by som nestihala vyzdobovat si , nakupovat a tak ale ak máš na to čas, si kreativna vies si vsetko zohnat, mas ludi preco nie ;-)
Odpovedať
ahojte, no my to máme tak, že prestieranie a kvety na stôl urobí reštika - len som povedala farby, druhy kvetov a materiály. A sama si vyrábam menovky, ktoré budú zároveň aj darček a plánujem ešte servítkovať sviečky + nejaké drobnosti na fotenie vyrobím tiež sama.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?