Je lacnejšia vlastná výzdoba alebo cez agentúru v Bratislave?

Ahojte zienky, co sa mi viac oplatit nakupit material a sama spravit vyzdoby (jedine neviem co s navlekmi na stolicky, ostatne by som hadam zvladla) alebo zaplatit agenturu? hotel kde bude hostina ponuka vyzdobu za 5€ na osobu (sviecky, kamienky, stuhy, navleky...vsetko) mam dilemu :/
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu Určite si pozrite výzdobu, ktorú ponúkajú v spomínanej cene. Určite Vám dovolia prísť sa pozrieť na výzdobu nejakej svadby pred Vami. Spýtajte sa koľko majú hostí a potom už si len pospisujte kolko sviecok, servitok atd. kolko toho tam je. K tomu si dajte cenu. Stací jeden e-shop v ktorom majú vsetko a budete mat výsledok. Potom skúste pozriet niekolko firiem v okolí a poinformovat sa o cene výzdoby. Pokial viem, tak vsetky firmy poskytujú kalkuláciu zdarma. A máte výsledok. Zo skúseností. Ja som si robila svadbu sama ešte predtým ako som realizovala výzdoby. Nerobila by som to znova. Boli sme na výzdobu cca 100 hostí 3 baby- skladanie servítok a tak pred svadbou.. a zas v nedelu rano som musela vstavat a ist to zlozit. Ale ak s tým nemás problém, a veci chces potom predat, tak chod do toho. :) A Este určite sa informuj v hoteli, či ti uvolnia salu na zdobenie v piatok - hoteli s tým zvyknu mat problem ak sa jedná o restauráciu. pretoze musia dať ranajky.
Odpovedať
ahoj ja som si robila výzdobu sama a vyšla ma určite aj 5 eur na osobu, mi sme sa v sále stretli, bola zábava , niečo sme popili, mala som všetko pod kontrolou, pomáhali všetci, ja som im ukázala ako to chcem a ostatné robili podľa toho, ja som mala ešte výhodu, že prevádzkarku som poznala a kluče mi dala už štvrtok, takže sme mali dosť času vyzdobiť. A Ešte ma bavilo pozerať na internete a kupovať všeliaké somarinky. Je to len na tebe.
Odpovedať
pridala som aj foto
Odpovedať
waw krasne, sikovna si :) no hej v hoteli nam ukazu vyzdobu, tak som zvedava, nebudeme mat velku svadbu tak do 40 ludi, takze by to nebolo narocne, popozeram po nete tie navleky hlavne to je asi take co nekupim vsade :) take perlicky a ostatne to uz sa da vsade kupit,
Odpovedať
aj mi sme mali 36 ľudí Väčšinou v hoteli alebo v rešteurácii môžeš až v piatok alebo v sobotu, takže to ti určite odporúčam profesionálov, nebudeš mať čas na výzdobu, budeš riešiť iné veci, viem čo som zažívala ja. Išli sme spať po polnoci a ja už som vstávala v sobotu o 4 ráno, lebo trebalo vyriešiť kopec vecí.
Odpovedať
Ja som mala vyzdobu v cene prenajmu saly, no ak by aj nie, nechala by som to na agenturu. Veci, ktore k vyzdobe nakupis uz asi len tak nevyuzijes. Navyse myslim, ze rozdiel v cene za nakup vsetkych dekoracii a zaplatenim agentury nie je velky. A setris tym aj cas v svadobny den.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?