Hviezdna obloha

Ahojte, mali ste niekto vo vyzdobe na strope hviezdnu oblohu vytvorenu zo svetielok? Ak ano od koho a kolko vas to vyslo? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať k dispozícií od septembra hviezdne nebo :-)
Odpovedať
Mne to pride take detske :-) ale nic v zlom, aby si sa neurazila. To je len moj nazor :-) My sme mali napriklad na svadbe svetelnu stenu za nasim stolom a ukazalo to pekne. Na nej boli moje a muzove iniciativky a srdiecko tam bolo, akoze fakt to pekne ukazalo :-)
Odpovedať
Rozumiem, každý má svoj názor, nemusí to byť každému po chuti :-) ale mne sa to páči, síce som to na svojej svadbe nemala, ale teraz sa bude ženiť brať a s budúcou švagrinkou sme si zobrali do hlavy, že by to v rámci výzdoby mohlo vyznieť pekne, tak sa pýtam, či s tým niekto má skúsenosti a odkiaľ to prípadne zohnal :-) @diussa
Odpovedať
@brilliantagency raz som to videla na fotkach a je to nieco uzasne. Tiez by som to chcela, lenze uz mame nieco ine vybrate a neviem ci sa to da zmenit ale ved nebudem uz vymyslat :-) A len tak pre infosku kolko tak stoji taka hviezdna vyzdoba? :-)
Odpovedať
Záleží na ostatných dekoráciách, no určite sa to dá pekne dodekorovať a bude to vyzerať skvelo. Ja mám vybratý štýl , do ktorého sa to nehodí ale myslím si, že dobrá voľba. Videla som to tiež niekde v časopise a vyzeralo to nádherne.. Bude to také romantické. Len to bude asi aj dosť nákladné či? Teda mne to tak príde..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?