Čo na svadobný stôl, keď sa mi nepáčia ikebany?

Profilova fotka
Prosim vas o radu. Rozmyslam prave nad vyzdobou svadobnej miestnosti a neviem, co so stolom pre mladomanzelov. Mne sa tie ikebany jednoducho nepacia. :-S Nemate napad, co tam dat namiesto toho? Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My to tiež nechceme, budeme mať len živé kvety vo vázach, aj na stole mladomanželov. A pred nami bude aj svadob. torta, takže s ikebanou by to už bolo prehnané.
Odpovedať
Profilova fotka
ahaaaa, to je celkom dobry napad s tou tortou a nejakou kyticou. Mohla by som tam dat aj tu moju, nie? beriem.... diki
Odpovedať
Profilova fotka
@cibulkas Napríklad. :-) Aj ja to asi tak urobím, lebo ostatné kvety na stoloch chcem mať ajtak v rovnakom odtieni ako bude moja kytica, len tie ostatné kytičky budú jednoduchšie. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala svoju kyticu a tortu pred sebou...plus na nasom stole boli este nejake sviecky a par kamienkov.. Ale urcite to to bude stacit..pokial je tam organza,ktora to ozivi a zbohatsi ;)
Odpovedať
Suhlasim, nikdy sme v restike nemali svadbu kde chceli ikebany na mladomanzelskom stole. Ked sa sesternice vydavali tak to len zavadzalo. Vyriesili sme to stuhou, kamienkami, svieckami, tortou, malou vazickou s kvetmi a jednoducho servitkami. K tomu tam boli este pohare mladomanzelov,ktore vynikli - v jednoduchosti je krasa ako sa hovori. Pri jednej svadbe sme dokonca pouzili po okraji stuhu a na nu zavesili 2 ozdobne srdiecka, vytvorilo to romanticky neneuteny dojem. Po rohoch a v strede mašla..ale tie sa daju vymenit za cokolvek podla vkusu a stylu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cibulkas ja som mala len svadobnú kyticu vo váze a sviečky. Ani tortu som nemala. :-)
Odpovedať
@cibulkas my ako nevesta a zenich nebude sediet za inym stolom. budeme s rodicmi sediet za rovnakym okruhlym, ako ostatni hostia. vyzdoba bude teda vsade rovnaka... z latkovych kvietkov do moruskadizajn :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?