Box na cigary do pánskeho kútika

Ahojte, kde sa dá zohnať drevená krabička na cigary? chcela by som kútik pre pánov, dobrá whiskey, cigary a tak :) Niečo také ako je pridaná foto
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. My sme kupovali krabičku na sashe.sk Nebol to síce humidor, ale dalo sa to :-) Whiskey sme mali mimo túto krabičku, k tomu ľad a poháre. Malo to úspech :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@karicka83 daj si niekomu vyrobit taketo krabicky a to chces dat vsetkym hostom, ako chlapom? Nebude to moc financne narocne?
Odpovedať
Profilova fotka
@karicka83 ved z kade mas tuto fotku? :-) urcite by sa to dalo niekde najst, skus si prejst hand made portaly, niekde podla mna musi nieco take byt a ked nieco podobne tak mozno by bolo vhodne napisat tomu co predava a vyraba ci by nieco taketo nevedela :)
Odpovedať
@karicka83 nebudú mať tie boxy na cigary aj vo väčších trafikách? Viem, že cigary tam predávajú, lebo sem tam kupujem dedovi cigary. Myslím si, že jedine tam alebo už len potom popozeraj na internete a odtial si objednaj, tam by ťa to mohlo vyjsť aj lacnejšie. Treba len popozerať :-)
Odpovedať
spravne sa musia cigary udrziavat v tzv humidore. Je to drevena skrinka urcena a vyrobena z kvalitneho dreva, s vlhkomerom, krabicka na tekutinu na udrziavanie vlhkosti, vdaka ktoremu sledujes spravnu vlhkost v humidore, aby sa ti cigary "nepokazili". Cigary potrebuju vlhkost medzi 60-80% vlhkosti naj je 70%. Samozrejme zalezi este kedy ste cigary kupovali, ak davno a neboli skladovane v humidore mozu mat plesne( skodlive, neskodlive), ak nedavno a svadba je napr az o par mesiacov urcite cim skor kupit humidor. Obcas sa ma skontrolovat vyvetrat na chvilu a znova uzatvorit, nesmie sa nemocit (kvoli pripadnej plesni) My mame z ceresnoveho dreva nakolko sme doniesli pred rokom z Kuby cigary a musia vydrzat do maja 2017. Pripajam aj fotky nasho humidora.
Odpovedať
Kde ich zozenies: napr http://www.humidory.sk pozor ale ceny su rozne: podla velkosti - teda na pocet a velkosti cigar, nas sa pytal v obchode kolko ich chceme uskladnit pretoze ak natrieskas humidor cigarami po vrch nebude plnit svoj ucel. Humidor nebude zvladat zvhlhcovat cigary. Pytal sa nas aj na velkosti tak sme ich vzali sebou a ukazali mu. Ukazovali sme aj bielu plesen na cigare ktoru nam uz tak predali- je to vraj ta biela co je v poriadku. Znamena to ze dozrieva, vylucuje oleje, teda ze je chutnejsia a lepsia samozrejme plesen sa zotrie a tak sa fajci. Pozor ale nie je biela plesen ako biela, zelene skrny tiez sa rozdeluju na bezpecne a nebezpecne, hnede az cierne sa uz fajcit nesmu. Preto se boli za odbornikom ktory nam vsetky pozrel 🙂 Kazdopadne poradit sa s niekym kto sa rozumie do toho a odporucam humidor ak nechcete vyhadzovat cigary do kosa 🙂👍🏻
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?