Biela kvetinová výzdoba na stoly

ahojte, viete mi poradiť, aké kvety v bielej farbe by som mala zvoliť, ak chcem mať tak 13-15 kytičiek na stoloch, pričom jedna aby stála okolo 10-12 eur?(aby bola jedna medzi každými 4-6 ľuďmi) aby to vyzeralo nejako takto: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/dat... http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/dex... http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/dex...
Odpovedať
Napríklad hortenzie, biele gerbery či karafiáty ;-)
Odpovedať
@verra66
Odpovedať
@quacka3789 ďakujem :) nad karafiátmi som rozmýšľala aj ja a aj tie hortenzie by mohli byť. myslíš, že by som ich mohla aj skombinovať? rozmýšľala som ešte aj nad pivóniami, ale tie sú dosť drahé. ak by stáli 2€ za kus, tak by som ich tam mohla dať tak 5 a neviem, či by vytvorili pekný objem.
Odpovedať
Profilova fotka
Zkusila bych tam nakombinovat i chrysanthemum santini Madiba Lindi White, nebývají drahé a je jich spousta :-)
Odpovedať
@verra66 Aj mne sa pacia pivonky strasne, ale zavisi to aj od toho kedy budete mat svadbu, lebo mozu vist pekne draho. Inak ako pisala @alonia_sk ani chryzantéma nemusí byť zlá :) Ja si tiež predstavujem tak jednu kytičku za 10€. Nakoniec som sa rozhodla pre biele gladioly a do jednej vysokej vázy dam 5ks gladiol, inak som reálne rozmýľala nad tými hortenziami alebo karafiátmi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 a nebo mě ještě napadl nevěstin závoj. Je to takové jemné.
Odpovedať
Profilova fotka
@quacka3789 a nemáš strach, že přes ty vázy na sebe nebudou svatebčani vidět? Já mám pocit, že jakmile je na stole něco vysokého, tak že to na efekt vypadá dobře, ale potom to spíš obtěžuje a že nakonec to lidi dávají stranou.
Odpovedať
@quacka3789 plánujeme tak apríl-jún ale až budúci rok. len som sa tu tak hrabala vo fotkách a vytvorila som si akú takú predstavu o výzdobe. @alonia_sk áno, aj to je pekné, aj to som videla na fotkách. len tiež ešte asi s niečím skombinovať, nech je to v tej váze také plnšie :) inak plánujem nízke vázičky k tomu.
Odpovedať
@alonia_sk No veru neviem, ale už som to videla na viacerých svadbách a nepočula som nato zle recenzie :) Váza nie je až tak široká a je dosť vysoká takže kvety budú nad úrovňou hláv hostí. Uvidíme troška sa posunú keď tak :) A keď to dá niekto stranou tak ho zavraždím, lebo vázy budem mať požičané :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme teraz boli na plese atm boli v takých vysokých vázach ruže...a skonštatovali sme,že je to lepšie ako v nízkych...bolo to nad hlavami..nezavadzalo a rovno vedla váz dávali jedlo...ked máš nízko kvety tak by sa to nedalo
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 @quacka3789 tak děkuji za názor, mě se to na fotkách líbí, když jsou vysoké, ale naživo jsem asi tak vysoké ještě nezažila, tak jsem si to nedokázala představit :-)
Odpovedať
@alonia_sk No presnejšie dám vedieť čo nato ľudia až v septembri :) Teda ak mi povedia pravdu či im to nevadilo :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@quacka3789 :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?