Akú dekoráciu na stenu za mladomanželov?

Ahojte. Neviem, tuto temu som tu nenasla, tak pardon, ze sa pytam... Viete si predstavit dekoraciu na stenu za vasimi chrbtami, ked sa bude sediet pri stole? NIekto tam dava velke srdce, niekto nejaky napis, fotky... Ako to chcete vyriesit alebo ste vyriesili vy? Co by tam bolo vhodne? Poradte, inspirujte, motivujte. Dakujem :-)
Odpovedať
ahojky, my sme sa spoznali 1.maja presne v den vstupu slovenska a ciech do EU, tak som rozmyslala nad cerveno zltymi hviezdickami ;-) ale nie.. teraz vazne. Asi si kupim nejake umele kvietka a bud spravim srdiecko, alebo sa to tam tak nejak naaranzuje. Pocula som vsak aj o tom, ze si jedna nevesta spravila velke motyle a ze to vyzeralo fantasticky!
Odpovedať
nooo presne to je teraz mojim zaujmom...nico vymysliet. V sobotu sa chystame s mamkou do velkoskladu kvetinarstva Ginka a vraj si tam budeme mat z coho vyberat. Jedna mozno je ze kupime polystyrenove srdcia..co sa pouzivaju napr na vence....a nejako ich ozdobime, bud stuhou, latkou....umelymi kvetmi, niecim zelenym..este nevieme...podla toho co nam padne do oka...moznoti je strasne vela. A dali by sme ich tak dve spojene vedla seba. Alebo ak nebude ten polystyren tak vymysliet nejaku konstrukciu srdc...este netusim z coho a nieco na vyzdobenie na nich kupime....
Odpovedať
My tam budeme mať srdce. Ponúkli nám to tam, kde bude hostina, takže to zabezpečia oni :-) , a hodí sa to farebne k stolom.....
Odpovedať
ibiza, polystyren v tvare srdca sa da kupit v zahradkarskych potrebach, len ich velkost je otazna, mne sa zdaju vsetky male... :-o
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali dva kruhy, kvázi ako prstienky... len sme sa s pani z penziónu nepochopili a nedozdobili to... vyzeralo to celkom prázdno...mojou myšlienkou bolo ozdobiť okolo nich prietor nejakou zeleninou... a hlavne zakryť tie rybárske lanká, na ktorých kruhy viseli... večer doma pohľadám foto...
Odpovedať
aha dik csikike....no viem ze nebudu velke ako napr tie balonove srdcia...ale ked sa spoja dve..jedno vyssie a jedno nizsie vyzera to celkom ok....mozno by to stacilo. Nikto to mal teraz v albume...musim pohladat.
Odpovedať
aha dik csikike....no viem ze nebudu velke ako napr tie balonove srdcia...ale ked sa spoja dve..jedno vyssie a jedno nizsie vyzera to celkom ok....mozno by to stacilo. Niekto to mal teraz v albume...musim pohladat.
Odpovedať
Profilova fotka
dava sa aj balonove srdce.mne by sa pacila mozno fotokolaz z nasich fotiek,mozno pridat aj z rodiny,na velky plagat.ale v nasej restike je velke zrkadlo a tam budeme mat asi nas stol tak to tak asi aj necham.uvidim. :-.
Odpovedať
Ja uvazujem, keby sa dalo, ze si dam bud nieco sama namalujem, resp aj nastavajucim, nejake nase nieco pekne, alebo vhodne by boli aj nase velke portrety, ale kde take fotografie urobit, a urcite by to aj vela stalo...
Odpovedať
tu su nejkake inspiracie.....ale to co som hladala som nenasla http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
No v podstate je to fajn, ale o tom istom. To by chcelo nejaku originalitu. Nieco zvlastne. Srdiecka su pekne z tych ruzi, ale ja som asi narocny typ, ja by som chcela nieco extra . .. Fotografie sa mi zdaju super, samozrejme ozdobene dekoraciou. Aj srdieckami napr :-.
Odpovedať
belugia: mam 25 dni do savdby a straesy, aby bolo vsetko tip-top ma nejak presli. Uz si nechcem vsetko, vsecicko robit sama. Mam kamaratky, dam im material, poviem predstavu a budem prijemne prekvapena, ze moj drahy mi odprisaha ne kriz vernost a lasku! ;-) 8-) Neboj, urcite najdes nieco s cim budes spokojna. To co mas mat, to aj budes mat. A vsetko bude skvele! x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
belugia.taky plagat s fotky by ti vyrobili aj v tlaciarni.alebo sa spytaj vo fotosluzbach aky naj rozmer sa da.
Odpovedať
Mozno by som radsej ako plagat spravila nejake premietanie .. ale netusim, aky priestor a techniku by to vyzadovalo. 8-)
Odpovedať
Podľa môjho názoru nič nepokaziš nejakou peknou lesklou či matnou bielou látkou na celej stene, mierne pokrčenou, so srdiečkami alebo inými motívmi vo farbe celej výzdoby. Treba dávať pozor len na to, aby to nebolo až príliš farebné. Najlepšie je si zvoliť dve farby a ladiť v nich celú svadobnú výzdobu.
Odpovedať
Uhmmmm, to premietanie mame v plane. Na to potrebujes pocitac, ten oneeen... premietac... a dobre videjko v pc, spravene z digi, Rebeka.
Odpovedať
jj, ale u mna by to nebolo celkom mozne, lebo mame stoly do E, takze by to nebolo odkial premietat :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?