Ako vysoké kvety dávať na svadobné stoly?

neviem ci je lepsie dat uzku vysoku vazu, aby na seba dobre videli alebo nieco take medzi(cca vysoke 30cm) alebo nizku (mam aj nejake foto v albume.)..ked k nizkej postavite vody, alkohol atd, tak sa to tam strati, ale zas na druhej strane kto si to bude vsimat ked uz bude zabava rozbehnuta, kazdy si to vsimne mozno na zaciatku ...ako to budete riesit pripadne ako ste to riesili, dakujem :-)
Odpovedať
ja mam predstavu taku, ze na stoloch budu vysoke vazy a v nich jedna ruza...treba mysliet aj na to ze na stoluch budu kolace, alko, nealko tak aby tam toho potom nebolo vela
Odpovedať
ja budem mat tiez vysoke vazy a v nich ruze. este neviem kolko bude v jednej...a mozno ze budem davat kaly. to uvidim podla ceny :o)
Odpovedať
Navysoko. Budú to orchideje. (foto v mojom albume)
Odpovedať
my sme mali take male hortenziove kytičky vo florexe....ci ako to nazvať v takych sklenených nízkych vázach. kuk album ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
biele a ruzove frezie. takto nejak: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/ooo... a rozmyslam, ze tam dam este aj zlte.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat tri stoly pasy, na kazdom stole po 3 vazy take stredne( ikea za 50 centov:) ) a do kazdej 3 kaly, na striedacku, medzi vazami bude sviecka, zelena nech to ladi do zelena vsetko.. alko nealko nedavame na stol vsetko, ale bokom, na stol iba par flias, tak aby vynikla vyzdoba aspon na zaciatok, potom si uz ludia vemzu flase na stol. a kaly mam umele, ktore vyzeraju ako zive :) kazdy kto pride ku mne domov a vidi ich tak sa pyta kde som vzala take krasne kaly zive :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali na kazdom stole 1 alebo 2 vysoke vazy s tromi bielymi kalami, vnutri boli nejake koralky. Bolo to umele ale velmi pekne, jemne a tie kaly fakt vyzerali ako zive
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?