Ake druhy kvetin na kyticu vo februari ?

Najde sa tu nejaka milovnicka kvetin, ktora by mi poradila ake druhy kvetin sa hodia vo februari do svadobnej kytice a na vyzdobu ? Mne sa pacia pivonky a anglicke ruze, co myslite ? Pripadne nejaky tip na toto zimne obdobie ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som mala svadbu vo februári a rozhodli sme sa celu svadbu ponat zimne aj kvoli kvetinovej vyzdobe. Ja tiez zboznujem pivonky, ale kvetinarka na mna pozrela tak vahavo, ze mi ich nevie zarucit. Mala som vsade sisky, vo svadobnej kytici som mala iskiernik, ruze, orchideu aj male chryzantemy a samozrejme sisky a gypsomilku a nejake zelene stebielka . Na stoloch sme mali gypsomilku a moja mamina mi na hlavny stol spravila dekoraciu namiesto ikebany. Pozri si moj album ak mas zaujem. Ak by si zvazovala zimnu vyzdobu mam vela veci, ktore rada posuniem:)
Odpovedať
Bude asi najlepšie ak si pobeháš kvetinárstva a spýtaš sa priamo u nich aké druhy kvetín, ti budú vedieť tom období zabezpečiť. Niektorí vedie spraviť doslova zázraky a zohnať aj nemožné, no treba potom rátať s tým, že si za exclusivitu aj zaplatíš. Mne sa osobne páčia poľné kvietky, no to vo februári bude nezohnateľné. Ale tvoje fotky sa mi veľmi páčia.
Odpovedať
Tá posledná kytica je veľmi pekná. Jednoduchá ale predsa iná. Mne sa páčia také kombinácie a na február by to bola celkom dobra voľba, keďže je vtedy ešte zima a kvetov bude málo. Nevravím, že sa nebudú dať zohnať ale priplatíš si za ne viac, ako keby bola ich sezóna. V kvetinárstvach ti povedia najlepšie, čo budú mať
Odpovedať
@linda1988 Svadbu môžeš poňať buď v zimnom štýle ako lala2201, alebo môžeš použiť na výzdobu kvety ktoré sú v tom období bežne dostupné napr. tulipány, narcisy, hyacinty , frézie ,cyclameny ..., vo februári už jar predsa klope na dvere. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?