Agentúry BB kraj

Profilova fotka
Baby viete mi poradiť niekoho v banskobystrickom kraji najlepšie zv,bb,dt kto robí svadobnú výzdobu? Zatiaľ som našla len jednu a to Kreativna svadba. Majú kràsnu robotu ale rada by som to s niekym porovnala. Ďakujem. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozrite sa aj na nás, tiež nie sme ďaleko a radi pricestujeme. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste si pozriet aj náš profil. Sme z Očovej, čo je medzi ZV a DT. Túto sezonu začíname s kopou noviniek v našom sortimente ako sú klubové taniere, glitterové obrusy a iné luxusné dekorácie k výzdobe od nás :)
Odpovedať
Profilova fotka
@krelka02 mne bude robit vyzdobu vyzdoba_pozicovna- najdes ich aj na FB ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krelka02 Dobrý deň, na začiatok by som sa Vám chcela predstaviť, sme aranžérsko-dekoračná agentúra RM LuxDecor. Ponúkame služby na vysokej úrovni v oblasti aranžovania a výzdoby na svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy a firemné akcie. Ponúkame Vám nie len naše aranžérske služby, ale taktiež množstvo sortimentu na požičanie (návleky, vázy, svietniky, mašle, doplnky,...). Zdobíme sály, kostoly, autá, exteriéry aj interiéry. Okrem iného Vám vieme zabezpečiť kvalitné sviečky, servítky a svadobné kytice, taktiež aj osvetlenie sály. Pozrite si našu tvorbu a kľudne nás kontaktujte. Prajeme Vám pekný deň :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?