Zákusky Prešovský kraj

Ahojte,hľadám tipy na cukrárky Bardejov,Svidník,Stropkov,Prešov ale aj okolie .... ktoré máte odskúšané. Mám kontakt na p. v Gregorovciach, Nemcovciach aj Lopúchove. Len p.z Nemcoviec nedáva vzorky tak nemám ani šajn aké pečie. Keby mala niektorá foto.
Odpovedať
my sme mali od pani z Nemcoviec, boli vynikajúce :-)
Odpovedať
my sme mali od Evrexu z Klušova, veľká spokojnosť, majú aj predajňu v Bj, kde sa dá ochutnať... tu je ich stranka http://www.svadobnezakusky.sk/
Odpovedať
na pani z Nemcoviec mám číslo a počula som že je super ....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
pani Ceselkova 0907474210 super kolace
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne za mňa Gregorovce. My už len od nej berieme :-) Lahodné, svieže, ľahke zákusky a torty . Používa mascarpone :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@catrina_so AHoj :) nevies aku ma cenu za kus, pani z Gregoroviec? a ci ich aj bali do krabiciek, lebo som pocula ze niektore cukrarky ich uz balia, to by bola velka vyhoda pre mna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivana4567 aj my budeme mat z gregoroviec 0,25 e za kus same chvali sme na nich poculi .. A ano balu aj do krabiciek 1 krabicka 0,40 e :-) objednalu sme aj 100 ks na Vianoce :-)
Odpovedať
@sabina554 Ahoj, vieš mi dať kontakt na tú pani z Gregoroviec? Ešte som o nej nepočula, tak po Vianociach čakám referencie na koláčiky ;) Ďakovala pekne :)
Odpovedať
super dakujem! za info :)
Odpovedať
@sabina554 a nevies nahodou aj kolko sa pocita kolacov na osobu, alebo na par? :)
Odpovedať
My sme mali kolace z Teriakoviec(3km od Po) boli sme velmi spokojni. Robia aj ochutnavky.
Odpovedať
Profilova fotka
@karamelka19 daj si na facebooku sladky sen gregorovce.. Ano urcite napisem nejaku referenciu :-) @ivana4567 to sa vsetko spolu dohodne pani bola velmi ustretova :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?