Svadobna torta - ozdobne postavicky

Profilova fotka
baby, surne hladam take postavicky ako su v mojom albume na tej ruzovej torte... strasne sme sa s mojim bud-kom do nich zalubili ... prosiiiiiiiiiiiiiiiiiim ...
Odpovedať
1
2
5
AHoj Lusa, tie figurky su fakt super ale take som este na SR ani nevidela,snad ked mas cestu do Viedne tak skus tam alebo potom mozno ich daj urobit niejakej dobre cukrarke podla obrazku. :-)
Odpovedať
tie postavicky su super, ale fakt ich asi presne take nezozenies. skus si ich dat spravit z marcipanu, alebo mozno zozenies nejake take postavicky ( nie na zjedenie) v nejakom obchode s takymi prkotinkami , co ja viem, napr v Poluse obchod (tusim GRATULANT alebo tak nejako sa to vola), niekde kde predavaju darcekove predmety a mozno na take nieco natrafis. ja som videla magnety s podobnymi ksichtikami, tak tusim budu aj figurky take. Ale skor asi zahranicie. Ja som nieco na taky styl videla vo Svajciarsku... ale to tam asi kvoli figurkam na tortu nepocestujes:)
Odpovedať
Profilova fotka
Lusa, ale som Ti nasadila chrobaka do hlavy tou tortou, co? :-D Podla mna take na Slovensku nezozenies. Ta torta je samozrejme z americkej stranky. Ja si myslim, ze najlepsie urobis, ak ich das spravit z marcipanu niekomu velmi sikovnemu. A nemusi to byt ani cukrarka, ale hlavne niekto talentovany :-)
Odpovedať
Profilova fotka
babaiky, akujem za rady...som strasne smutna... myslite ze by sa to dalo urobit aj z moduritu ci ako sa to vola? a existuje aj farebny a kde ho zozeniem?
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim, ze z modurito by to aj slo. Skus sa popytat v nejakych obchodoch pre umelcov, urcite maju aj farebny. Nebud smutna!!! Ved to je najmenej vyrobit postavicky. :-) Ak Ta bavia take veci, skus to aj sama urobit a potom budes mat uzasny pocit, ze je to Tvoja tvorba ;-) A uz si sa rozhodla, ze taku torticku budete mat? Das si ju urobit vacsiu?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, skus pozriet v Auparku, obchod sa vola Davinci, je to kusok od kin, ako je knihkupectvo. Maju tam plno takych veciciek. Ja som si od nich kupila veci na vyrobenie sviecok podla mojho gusta :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ste zlate...idem dnes do toho davinci, i ked som na to nebola pripravena.... ale ste ma nazhavili :-D . aspon budem mat co robit vecer... duuuuuuuufam ze tam budu mat potrebne ingrediencie.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite tam nieco najdes, drzim palceky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no bola sim v da vinci a mali tam vsetko, co potrebujem , len nie v tych farbach. a ked ani... tak tam boli blbe kombinacie tej tvarovacej hmoty... mam sestricku cukrarku, tak ju poprosim nech mi urobi marcipana budem kuzlit :-)
Odpovedať
lusa, tu hmotu moduritovu, tusim sa to vola FIMO, alebo tak najeko mauju aj v SEVT a teraz neviem, ci mali 40 alebo az 80 roznych farieb
Odpovedať
Profilova fotka
Ena a kde vo Svajciarsku si to videla? V akom obchode? Ja som vo Svajci ale nemam ponatia kde by som take nieco mala hladat?!!! :-( Vies mi poradit???! Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
prosiim... zatra tam letim ako na metle.... myslis sevt v BA... oproti tescu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
lusa, hej ten, tam ich mali pri tych farbach pebeo, za tym presklenym pultom, rozlozene na celyu dlzku jedneho pultu, ael dost syte farby boli, tak neviem ci si vyberies, ale skus ..
Odpovedať
ali, myslis s takymi cackami obchodiky? no neviem nazvy, v ktorej casti svaju si?
Odpovedať
ja som bola nedaleko zenevy, takze co ja viem, v Lausanne je jeden obchodik s takymi creative vecickami, a teraz neviem nazov obchodu, taky bol v okoli len jeden bolo to v jednom shopping centre, kde mas coop a kopu butikov a obchodikov a predavaju tam take vselijake darcekove predmety, ale aj sklo, domace potreby. Ale urcite nie "pier import" :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Ena, ja som praveze pri Zurichu. Pisala si, ze si take postavicky videla vo Svajciarsku, tak som chcela vediet v akom obchodiku. Dakujem pa-pa. :-)
Odpovedať
Ali, ty si vo Svajci??? Aj ja! Kde si presne? Ja pri St. Gallene. Ja som videla na nete super postavicky na tortu - daju sa objednat z Nemecka - jedny sa mi zvlast pacili - nebola to ziadna klasika - skor nevesta so zenichom - celkom abstraktne moderne. Ved boli aj najdrahsie zo vsetkych, tusim az okolo 80 eur. Je to extremne drahe! :-S
Odpovedať
Profilova fotka
baby, posleti mi nejake linky na tie postavicky?.... dakujem
Odpovedať
pockaj sekundicku, musim to pozriet, uz neviem kde to bolo presne.
Odpovedať
lusa, takze super postavicky su na adrese: www.cake-company.de/shop/ :-D Musis kliknut na "Hochzeitstorten" a potom na "Brautpaare" (to len aby si to lahsie nasla) Je tam asi 5 stranok - a teraz sa podrz!!!!! Je tam dokonca par pre buzerantov a lesby! :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem... si zlatko ;-)
Odpovedať
lusa, presne na tie postavicky som myslela, ktore si dala do albumu!!! ;-) Tie su fantasticke!
Odpovedať
Profilova fotka
su... a tie vyskusam cez vikend urobit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Maryam, ja som pri Zurichu - Wetzikon. Ty si odo mna 90 km.Idem rychle pozriet tie Tvoje stranky! Tesiiiim.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ten malinky chlapcek s dievcatkom su kraaaasny!!! Len skoda, ze tie kvetinky im zakryvaju tvaricky! Ale su zlatunky!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja rozmyslam... ze ked sa mi podaria tie biele postavicky co mam v albume... akej farbu ma byt potom torta... nebude to take fadne cele biele?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak si tam daj marcipanovu vyzdobu vo farbe vyzdoby??! Male ruzicky alebo nieco co sa Ti bude pacit. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no nieco hadam cukratka vymysli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nebude to fadne, mozu byt akludne aj biele postavikcy na bielej torte - ak bude ta torta ozdobena marcipanom tak, ze bude hladka, tak to bude posobit velmi elegantne, staci napr. okolo jedneho stupienka torty uvizat sifonovu maslu raz chodil mailom zabavny obrazok, ako nevesta taha zenich za golier saka a on lezi na zemi - mne sa to hrozne pacilo take postavicky si chcem dat na tortu :-D , ked ich niekde objavim, pridam do albumu alebo uvidite az na foto zo svadby ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam tu fotku, dam ju do albumu :-D
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?