@katinka1987 ten margarín to nemyslíš vážne, však? keď už tak daj do krému maslo,nie margarín .. maslové krémy sú ťahšie na žalúdok ale na druhej strane lepšie na nich drží poťahovka (podľa mňa) šlahačkové sú jemnejšie a ľahšie ale v lete sa ti môžu viac topiť.. takže ja by som zvolila kompromis - maslový krém odľahčený pudingom..
my sme mali tradičnu maslovu, ale čo vidim na rôznych svadbach tak šlahačkove plnky maju vcelku velky uspech hlavne ak su nakombinovane s ovocim. Margarinovu som zazila už tiež ale to bolo zle, nevesta rozkrajali jedno mini poschodie a nikto viac nechcel
@evkasa@zabka88@nuklia@sandratn@nostress@michala.s
To je ponuka konkretnej cukrarne, ale volala som tam dnes a ze da sa spravit aj s maslom, ale tie prichute, ktore my chceme, mi chlapik povedal, ze su aj tak slahackove, takze maslo/margarin netreba riesit...tak neviem - chceme coko-cherry, bananovu a lesnu zmes...
@katinka1987 myslim si ze super volba, ja osobne by som sa nebala toho ze sa to pokazi, svadbu mate v maji a vtedy nebyvaju az tak strasne horucavy ako v lete :-)
@katinka1987 ked ju budes drzat v chlade a vyložíte ju až tesne pred krájaním tak sa nemusíš báť..
tu nejde ani tak o pokazenie, ale slahačkové majú tendenciu skorej sa topiť a tým pádom zdeformovať tvar..
@katinka1987 v cukrárni majú väčšinou plnky v prášku, len ich zamiešajú s tekutinou, prípadne so šľahačkou v prášku. Na stránke MK je kopa výborných receptov bez masla, možno, keď budeš trvať na svojom, tak ti urobia plnku takú aká bude chutiť. Mne tak urobili, keď som ešte nepiekla, margarínové by u nás nikto nechcel.