Poraďte cukrárku na východe na takúto svadobnú tortu

Ahojte, neviete mi poradiť nejakú cukrárku, ktorá by mi vedela upiecť svadobnú tortu - 2 tučniakov. Košice, Košice-okolie, Trebišov, Michalovce. Vopred ďakujem za odpovede :-) ;-)
Odpovedať
@giovannajh Určite je ich veľa, ja však za seba odporúčam osloviť pani Telepovskú z TV, má stránku sladkaelegancia. Vo svojom portfóliu má skôr iné typy tort, no je šikovná a isto by zvládla aj niečo také. No predovšetkým - jej torty chutia úúúúžasne! A to je veľmi dôležité :)
Odpovedať
Profilova fotka
@giovannajh to chcete mat svadobnu tortu v podobe tucniacikov? Jeej to je zlate:-) Mas aj nejaku fotku ako by mala vyzerat?
Odpovedať
@trevoriasa my sme si tiez vybrali taku netradicnu svadobnu tortu:-) Mne sa to paci ked su ludia taku extremisti a nedavaju si len klasiku ze poschodovu a kvetinky na nej:-)
Odpovedať
Jééj , že dvaja tučniaci. To môže byť milé a určite to bude aj netradičné. Zatiaľ som sa nestretla na svadbách z ničím iným ako s klasicky vyzerajúcimi tortami. Ale je fajn mať niečo iné, hlavne nato budú hosti ľahšie spomínať ako na klasiku. Ak sa môžem spýtať ako si na tento nápad prišla?@giovannajh Niekde si to videla alebo ti to len tak napadlo
Odpovedať
giovannajh, hoď tu foto, akú si predstavuješ.
Odpovedať
@anettt27 ja som videla s párikom ježkov, bola perfektnáááá, ak nájdem foto, hodím ho sem
Odpovedať
Asi taketo nieco len aby boli onak otoceny - tvarou. Ja mam strasne rada tucniakou a snubenec sa ma pytal ci ich nejako nezakomponujeme do svadby ;-) :-) tak s tym pomaly zacinam
Odpovedať
@giovannajh jéééj to bude krásna torta:-) Aký pozorný tvoj snúbenec, to by som na chlapa nepovedala že príde s takýmto nápadom, super:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam pani Alenku. Na facebooku stránka : Sladké pokušenie od Alenky - Torty Košice. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?