Kde v Bratislave kúpim chutné zákusky malých rozmerov?

Zatiaľ čo som pozerala na stránkach všade sú len klasické, ale ja potrebujem také mini krémeše, veterníky atd, aby si každý prišiel na svoje:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj známa mala z curkarne primissimo, maju aj internetovu stranku a tieto minonky kolaciky maju za 0,45Eur za kus
Odpovedať
aj cukraren arriba v petrzalke :-)
Odpovedať
Neviem, či by som to riešila cez cukráreň...ak máš nejakú známu cukrárku, skús skôr tak, alebo sa opýtaj v rodine, priateľov, či nemajú nejakú známu. V mojej aj drahého rodine dokopy poznáme 4 cukrárky :oD A budeme brať koláče od jednej, ktorá nám kg torty dá za 8€, a kartón koláčov (tzv. "svadobný mix" koláčov, ktoré si my vyberieme) za 38€ - obsahuje 100-120ks zákuskov...ak budeme chcieť "jednohubky", tak aj viac.
Odpovedať
@maryjane333 ak smiem poradit my tak isto budeme mat zakusky takychto malych rozmerov.. My si ich davame robit v skole na farskeho.. Urcite ti budu ochotny spravit to co si predstavujes.. Pecu aj na objednavky a naozaj velmi velmi chutne zakusky.. mam s nimi len a len dobre skusenosti- mozem odporucit vsetkymi 10timi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj, skus Floril.sk - maju male kolaciky a su vyborne, ja som ich ochutnala na svadbe u znamych a aj my berieme od nich, sidlia v Malinove pri Bratislave
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, poradim Ti. My sme mali svadbu pred tyzdnom, zakusky som objednavala v Bratislave na Hradskej 94. Su to zakusky z Madarska, ktore su naozaj vynikajuce a su malicke. Vsetkym velmi chutili. Ak by si chcela kontakt, napis mi. Tam sa kupuju zakusky na kila a jedno kilo stojií 8 eur.
Odpovedať
suhlasim s @weel, aj ja odporucam farskeho. upecu naozaj vsetko co len chces, aj orty od vymyslu sveta - len podla obrazku som si ja davala piect a hlavne vyjde to lacnejsie ako v cukrarni :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
u Lorinca - robia tam take chutne miniminonky :) mama ich pouziva na cateringy a vzdy sa prve zjedia :) je medzi galvaniho a zlatymi pieskami v takej zastrcenej ulicke .
Odpovedať
cukráreň Elizabeth v čuňove, nad 20€ majú dovoz zdarma, mali sme ochutnávku, fakt super chutia...
Odpovedať
Profilova fotka
Keď chceš niečo originálne, ponúkam ti naše ovocno-čokoládové jednohubky. Pripravujeme ich z čerstvého ovocia a belgickej čokolády a dodávame aj na svadby. Máme na ne samé nadšené reakcie ;-) Zatiaľ dovážame v Bratislave a okolí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?