Dve menšie alebo jednu väčšiu tortu na svadbu?

baby rozmyslam ci mame dat so snubencom urobit dve mensie torty alebo jednu velku trojposchodovu tortu? Ako ste to mali vy?
Odpovedať
Osobne si myslím, že bude stačiť jedna. S dvoma som sa teda aspoň ja na svadbách ešte nestretla. Má to aj takú logiku lebo už budú tvoriť jedno o tom predsa aj svadba je tak si myslím, že aj na znak toho by mala byť torta jedna. Ale tak sto ľudí sto chutí. Každý si to môže spraviť po svojom, podľa mňa ako nepokazíš nič tým, aj keby si im dala dve :-)
Odpovedať
my budeme mať tiež jednu. priateľ je kuchár a keď mávajú svadby tak niekto ponosí aj 6 toriet(čo aj podostavajú) a potom im to tam len zbytočne ostáva. preto sme aj povedali rodine že torty nechceme :)
Odpovedať
My budeme mat jednu veľkú... Stačí...na svadbe bude do zblaznenia koláčov a kopec iných dobrôt na papanie...:)
Odpovedať
ja uz ked tak radsej investovat do jednej a poriadnej torty :-) dve male sa aj mozu trochu stratit a nemaju taky efekt..
Odpovedať
@erika33334 Tak ako píšu baby, úplne stačí jedna torta. Aj my sme tak mali a dokonca nám aj ostalo ;-) Nie každý si dá, keď sa rozkrojí, lebo naozaj je tam toho na jedenie dosť.
Odpovedať
@erika33334 tiež som za jednu tortu, iba keby ste mali 140 hostí, že by jedna štvorposchodová nestačila, tak by sa k nej urobili ešte dve jednoposchodové tak isto zdobené, alebo v tom istom štýle.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiež za jednu a poriadnu tortu pokiaľ by si to chcela z dôvodu rôznych chutí, nie je problém každé poschodie mať inej chuti. my sme tiež mali 4 poschodovú a každé poschodie bolo inej chuti :) už len nájsť dobrú cukrárku, s ktorou sa určite dohodnete držím palčeky
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne som sa nestretla s tym, ze by jedna osoba davala svadobcanom dve torty. Je to podla mna zbytocne. Ale tak zas chapem, ze kazdy to berieme inak. Ci tak alebo onak je to asi jedno, oni sa potesia ci uz jednej alebo dvom. No podla mna si s dvoma budes robit len zbytocne starosti
Odpovedať
@diananana každé poschodie inej chuti nie je vždy najšťastnejším riešením, to horné je maličké, takže je z neho málo porcií. Ak chce z tejto chute viacero ľudí, majú smolu. Lepším riešením je pri trojposchodovej spodné poschodie jedna chuť, stredné a horné druhá, pri štvorposchodovej spodné a horné jedna chuť a druhé a tretie druhá. Alebo celá torta rovnaké korpusy aj plnky, veď na svadbe je ešte kopa iných sladkostí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?