Ako vyrátať počet koláčov, alka a nealka na osobu?

nevesticky, poradte, zakusky, alko aj nealko budem zabezpecovat sama, kolko mam ratat na hlavu zakuskov, nealka a alka?
Odpovedať
@lenik87 ja som ratala 10ks kolacov na osobu a v tom je aj do saly aj na vysluzky, hadam to staci a nebude to ani "chudobne" nealko som ratala 2 hlase koly a 1 flasu mineralky na hlavu (len neviem ci je to vela, alebo malo) a alko to vobec neviem :/
Odpovedať
zalezi od obdobia, vody vzdy viac, ale alka tak kazdy co pije a je to, ku kazdej vysluzke sme dali falsu vinka a na stole kolaciky, ale malokto ochutnal, ja napriklad som nezjedla ani jeden jediny
Odpovedať
My rátame zákusky tri na osobu plus výslužky 10 ks (výslužky dávame kus na pár i na singles). Nealko a alko stále riešim, len na večeru máme nealko liter na hlavu.
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu Vacsinou sa dava 5ks zakuskov na osobu do saly a do krabicky podla toho aka je velka..my budeme mat vacsie -30ks a mensie -20ks kolacikov :) Co sa tyka nealka tak sa zvykne davat 2l nejakej mineralky na hlavu. Plus k tomu mozes dokupit aj nejake dzusy, ak budete napriklad davat vodku. Tvrdy alkohol rataj 0,7l na hlavu a vinko 1,5l :) Snad som ti pomohla..my sme prave spisovali zoznam, kto co pije a ideme nakupovat :)
Odpovedať
dakujem krasne, zienky :)
Odpovedať
ono je to tiež individuálne, niekto si na svadbe koláč vezme, niekto nie. Ja napr. na svadbe zjem aj 20 zákuskov, problém mi to nerobí, doposial sa mi nestalo že by mi niekto pred nos dal tanierik z vydelením počtom zákuskov. Kolu sme naposledy pili viac ako jednu fľašu, lebo sme to miešali z alkoholom. Minerálky sa vypilo kvantum /obdobie september/. Slané samozrejme zmizlo zo stola ako prvé. Vo výslužke sme objavili presne 7 zákuskov a jeden kúsok torty /inej ako svadobná/. Hlavne si urob tzv. rozbor hostí akých pozývaš, čo asi tak pijú, jedia, a podľa toho si urob nejaký ten zoznam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?