Vybavenie svadobnej cesty - pod akým menom?

Ahojte holky. Rozmýšlame s drahým, že by sme si šli už teraz vybaviť svadobnú cestu do cestovky. Pod akým menom však mám rezervovať všetko? Ešte svojím dievčenským alebo už novým ;-) . Kamoška ma straší, že to bude problém, lebo doklady si vraj musím zmeniť do 15 dní po svadbe a keď to bude všetko pod dievčenským menom, tak môžem mať niekde problémy a či sa to dá vybaviť už teraz na nové meno - tak to netuším. Poraďte pls.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli na svadobke mesiac po svadbe, doklady som už mala vybavené, ale pas som mala starý a na ten som aj letela. Boli sme v Egypte a nebol žiadny problém. Dokonca švagrina bola v Egypte na starý pas, teda s menom za slobodna a to bola už 2 roky vydatá.
Odpovedať
vela sa uz o tom sem pisalo, skus tieto temy http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ivuska8 my sme s manzelom vybavovali dovolenku este pred svadbou a na svoje mená. teda moje dievčenské. Boli sme v grécku týžden po svadbe, ked som mala už nový občiansky ale pas este na staré meno. A nebol ziaden problém. A nebol by ani keby sme isli inde, ak by som mala platný pas este dva mesiace po prýchode na slovensko. Ale platnost pasu mi koncila v novembri a mi sme boli na dovolenke zaciatkom oktobra. Do Egypta alebo Tunisu by som uz ist nemohla. Jedine ze by som zaplatila 4 tisicky za rychle vybavenie noveho pasu.
Odpovedať
ďakujem holky - mne platí terajší pas až do apríla 2009, takže asi to vyriešim tak ako ste písali, dám si rezervovať všetko na moje dievčenské meno a použijem tento starý pas. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, my pracujeme v zahranici a ked sme sa posvadbe odllietali, predtym som si zistila, ze mozem cestovat aj s dievcenskym menom. Ale ked som si vymenila pas a letenku som mala kupenu na dievcenske meno uz bolo horsie ked som odchadzala zo Slovenka s novym pasom, musela som mat sobasny list a dokonca prelozeny do ang. jazyka. Ja som v Uk vystupovala rok pod dievcensky menom.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky, ja budem po sobasi odlietat este na svoje dievcenske meno, nakolko letenku mam bookovanu na dievcenske meno, aj ked sa po sobasi budem volat uz inac, nebude teda problem ked budem odlietat este na dievc.meno s nezmenenym pasom?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?