Svadobna cesta na vyletnej lodi

Ahojte, mate niekto skusenost (nemusi byt ani svadobna cesta) s vyletnymi lodmi a okruznymi plavbami? My by sme tak chceli ist na svadobnu cestu a budem rada za kazdu skusenost a odporucanie - Trasa, spolocnost, priblizna cena, plusy minusyc :) Dakujem :)
Odpovedať
fakt nikto? :(
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží od toho, v ktorý termín (najdrahšie na vianoce), ale v podstate je to jedno, pretože ak máš vonkajšiu kajutu, balkón kvôli vetru, príp. počasiu nevyužiješ. Cena vnútornej a vonkajšej kajuty je diametrálne odlišná. Neurobíš hlúposť, ak máš vnútornú kajutu (podstatne lacnejšiu), pretože do nej chodíš len spať. Na lodi je neustále program, výhľad máš oveľa lepší z reštaurácií, vonkajších palúb alebo od bazénov. Ak kotvíte, tak sú zvyčajne fakultatívne výlety. Doporučujem ti zaplatiť si ich tu pri objednávaní, rovnako ako si vziať balíček s nápojmi (zvyčajne nejaký liter vody na osobu a deň, plus nejaké víno, či 0.4 tvrdého alebo iný vyskladať) je to asi o polovicu lacnejšie ako platiť nápoje pri konzumácii na lodi. Každý deň na lodi vychádzajú noviny (zvyčajne v angličtine) s podrobným programom na ten deň vo všetkých kinosálach, divadlách, kaviarňach, bazénoch. Sú tam časy animácii, odchodov na výlety, ale i nástupy na jedlo do konkrétnej reštaurácie, kde si zaradená. Pri príchode požadujú platobnú kartu. Ideálne, ak je kreditná a ak je to visa. Lode zvyčajne odchádzajú zo Savony (Taliansko). Skvelé je, ak tam ideš autom a máš nocľah vo Verone. Prezrieš si mesto, Juliin balkón a vyspíš sa. Parkovanie auta niektoré spoločnosti poskytujú za minimálny poplatok na stráženom parkovisku v prístave. treba sa na to priamo spýtať u predajcu zájazdu. Časť týchto plavieb je zameraná pre zamilovaných, niektoré pre tých, čo si hľadajú partnerov a potom poznávacie. Naozaj si treba skontrolovať zameranie plavby.
Odpovedať
ja som zazila asi pat dnovu dovolenku na vyletnej lodi v amerike no mna to neocarilo. nebola tam moznost zaujimavych fakultativnych vyletov a program na lodi bol vhodny skor pre starsiu generaciu. ja som zase skor dobrodruznejsi typ tak ma nebavilo cele dni lezat pri bazene. treba asi dobre zvazit kde je ta plavba a s akym programom a zalezi hlavne co hladate a ake dovolenky preferujete...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.nasa svadobma cesta bud na vyletnej lodi. Tiez sme sa dlho rozhodovali ale vural to sen a kompromis mna a manzela.takze zazitky ti budem vediet povedt v septembri:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@momicek24 ahoj tak pripojim aj ja moj zazitok z vyletnej lode....a len na zaciatok ti poviem ze keby mozem chodim na nu kazdy mesiac je to nieco neskutocne nezabudnutelne a ideme s muzom aj na svadobnu na lod. no ale teraz k tej prvej dovolenke leteli sme do orlanda na Floridu hotel krasny uz tam sa zacalo nase dobrodruzstvo odtial nas na druhy den prepravil autobus do pristavu ked sme zbadali tu nasu lod som si myslela ze odpadnem mala 18 poschodi vyzerala ako panelak a my sme mali apartman na samotnom vrchu kde boli bazeny a vsetky atrakcie mali sme kajutu s balkonom to bol zazitok ked sme sa rano zobudili a vychadzalo slnko a vsade len more krasne karibske a tiez vecer taka neskutocna romantika ako kajutu s balkonom by som nevymenila za nic bolo to fajn obcas si len tak aj cez den posediet na balkone dat si nejaky drink a len tak sa pozerat--- prvy den sme sa len plavili, na druhy den sme navstivili Haiti odtial sa nedal podniknut ziadny vylet lebo je to malinky ostrov tak lod pristala rovno na plazi na druhy den to bola jamajka lod dosla do pristavu a odtial sme si zaplatili asi za 30 dolarov vylet do Negrilu( krajsiu plaz som este nevidela voda nadherna piesok biely a hladky ako kobercek zohnute palmy) dalsi den sme isli do kajmanskych ostrovov na seven mile beach nadherna plaz plavali tam rybicky nemo farebne proste uzasne nieco a kopec dalsich tvorov:) a posledny den sme isli do mexika tam sme si zobrali taxik co nas vysiel mozno na 5 dolarov aj mexiko bolo velmi krasne...na lodi bolo uzasne preto chceme ist znova ale aspon na dva tyzdne ale tentokrat ine destinacie...no a hento vsetko co som ti rozpisala ta vyjde teda mna to vyslo lebo sme ju zajednavali v lete a isli sme v septembri na cca 2000 eur na osobu a s alkoholom sme to vyriesili asi tak ze sme si ho jednoducho preliali do plastovych flias hahaha a mali sme na cely tyzden a nemuseli sme minat na lodi pravdaze jedlo bolo all inclusive a aj voda v cene asi tolko z mojho zazitku
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli Carnival Cruise Liberty na ostrovoch Bahamas, Grand Turk, Puerto Rico a Sv. Thomas! Veľká spokonosť!!! Je to lacnejšie ak si to zabukujes priamo cez ich stranku http://www.carnival.com/cruise-ships/... a aj let kupis osobitne. Určite by sme šli znovu!!!! :) Je to nádhera! Nezabudnuteľné!!!!
Odpovedať
Holky dakujem za rady a skusenosti!
Odpovedať
Este sa chcem spytat kedy ste boli? konkretne ten karibik a bahamy, v zime alebo jesen alebo..?:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?