Svadobná cesta na Kube? Poraďte cestovku

Profilova fotka
Ahojte mladomanzelia, chystate sa tiez na Kubu alebo ste sa vratili z Kuby? Viete mi nieco poradit? Chceme ist do Varadera hotel 5* all inclusive najlepsie s odletom z Bratislavy. Viete o nejakej dobrej cestovke a prijatelnymi cenami do 60 tisic?
Odpovedať
Ahojki, my sa chystame na kubu v januari bud. roka, ale nie cez cestovku..prave som pozerala letenky, ak si zarezervujeme teraz, vyjdu ovela lacnejsie a na odporucanie znamych ideme do Havany na 16 dni s tym, ze vsetko si zabezpecime na mieste. Na letisku mas domacich, ktory ti za par minut ukazu ubytovanie, stravu a vsetko co s tym suvisi, ak nebudes suhlasit, ponukne ti nieco ine..a zaplatis ovela menej ako cez cestovku a nebudes na nic a nikoho odkazana.. ale ak chcete ist do hotela, tak mi napis do ip, dam ti zopar tipov. ;-)
Odpovedať
Ahojte, my ideme v novembri - cestujeme cez 14 provincii. Nemame radi lezanie x dni na jednom mieste a hlavne chceme spoznat originalnu Kubu. Juuuj uz sa velmi tesime :-)
Odpovedať
odporucam Promotravel... stranku sice nemaju az taku slavnu, ale so sluzbami je to uz ina rec ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
To už sa dá letieť priamo z BA na Kubu, ešte som o tom nepočula, cez naše cestovky viem že sa letí z Prahy alebo Viedne. Ak idete na Varadero 5* hotel bude super, ale Varadero nie je pravá Kuba. Záleži fakt na tom, či chcete poznať pravú Kubu, alebo si dobre oddýchnuť. Tých 14 provincií je určite zaujímavejších, ale aj oveľa náročnejších. Zažila som niečo podobné minulý rok v marci a to Varadero je fakt o niečom inom ako je celá Kuba a to čo sa nám v hlavách s Kubou spája. Tak ak budete na Varadere aspoň Havanu si nenechajte újsť tá stojí za to, aby ju človek videl. A k tej modrulinkej vodičke by som išla hneď, užite si dovolenku. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme velmi chceli ist v polovicke septembra ale viaceri nam to neodporucili kvoli pocasiiu. :-( Neviete niekto ake je to tam v septembri? Svadba bola v juni bez nejakeho oddchu po nej, takze dovolenku potrebujeme ako sol..D. :-)
Odpovedať
inak tato diskusia tu uz bola: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
luciferova - ahoj...si si zobrala toho - z pekla?...:) - tie fotky uz som tam dala - ked chces, pozri...
Odpovedať
maxen - hehe, vzala som si najvacsieho anjela na svete... protiklady sa pritahuju:-D
Odpovedať
Ahojky. Ja som bola na Kube dva krát. Najlepšie je ísť tak február- apríl.....je tam super počasie. Ani nie strašne horúco, ale ani nie zima. My sme mali cca 27-30 stupňov. Určite odporúčam vidieť Havanu....to je základ. Fabriku na výrobu cigár, múzeum rumu, Capitolio, prejsť sa po najznámejšej promenáde Malecón....Havanu si určite nenechajte újsť. My sme mali zájazd kombinovaný....7 dní Havana a okolité provincie a 7 dní Varadero. Začiatkom r. 2008 by sme chceli ísť na Kubu po 3. krát. Veľmi sa nám tam páči. Zamilovali sme si ju. Niektorí moji známi neboli moc spokojní....boli sklamaní z chudoby ľudí a z toho, aká je Havana "ošarpaná" a možno aj z toho, že v Havane nieje žiaden nákupný raj, žiadne MC Donaldy, značkové obchody, supermarkety a pod. Dajú sa tam kúpiť akurát cigáry, rum, krásne obrazy a rôzne darčekové predmety, pripominajúce Kubu. Stále tam vládne socializmis, takže treba sa na to pripraviť. Ja Kubu vrelo odporúčam. my sme boli cez cestovku Leonardo, bolo to dosť drahé, ale mali sme kvalitné ubytovanie....hlavne na Varadere. Ak chceš niečo lacnejšie, skús mrknúť bubo.sk Užite si to.
Odpovedať
Profilova fotka
My sa chystame na Kubu 18. decembra na trosku oneskorenu svadobnu cestu a ideme odtialto z Anglicka. Nas hotel je na jednom z ostrovov na severe Kuby. Blizko neho je koralovy utes dlhy okolo 10km, ktory je super na potapanie a snorchlovanie. Uz sa nevieme dockat, tesime sa ako mali. Konecne vyuzijeme nase potapacske karticky pri sledovani podvodnej exotiky :-D :-D :-D
Odpovedať
pomerne za prijateľné ceny - tak dokopy za 60 000 na osobu máva Kubu ck Kartago. Kvalita je zaručená u ck Leonardo, to je ale už luxus, tam sa ceny pohybujú od 80 000 na osobu. Kuba je i môj sen na svadobnú cestu, len si to asi nebudeme môcť dovoliť, tak aspoň prezerám obrázky v katalogoch. No kamoška tam bola a určite odporúča ich show s delfínmi a priplatiť si aj za kúpanie s nimi. Vraj neuveriteľný zážitok. A samozrejme ako suvenír ich rum ;-)
Odpovedať
Ahojte, tiež by sme chceli na svadobnú cestu na Kubu.Máme to na pláne tak v polovici októbra...chcem sa spýtať,či tam niektorá z vás v tomto období bola?Aké bolo počasie...?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my sa chystame v novembri.odlet mame 8 ho a ideme na 14 noci x-) x-)
Odpovedať
teraz začalo na Kube obdobie hurikánov, hlásili to dneska v počasí.
Odpovedať
Profilova fotka
Leto je tam vraj sice teple, ale maju tam tie hurikany. V zime je chladnejsie, ale riziko hurikanov je podstatne nizsie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej kocky ako vam zavidiim ale v dobrom aj moj sen je ist na Kubu ale ostane asi iba snom, milujem tancovat salsu a kubanci su vyborni salseri (tanecnici) fnuk ;-)
Odpovedať
Tak,už je to isté...20.11. letíme na svadobnú cestu na Kubu :-) .Už teraz sa tešíííííím.
Odpovedať
Profilova fotka
marianna a kam letite?v tom case budeme akurat na konci s nasou dovcou s5 letime tusim 22-23.11mozno na seba aj natrafime :-)
Odpovedať
Pomaly,ale isto sa nám blíži svadobná cesta.Neletí náhodou odtiaľto niekto s nami 20.11. dopoludnia z Viedne? ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť kto mal na Kube ake dokumenty sú potrebné k uzavretiu sobáša?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?