Svadobná cesta na Korzike? Poraďte

Ahojte, radi by sme sa sem vypravili... napáíšte mi kto ste kde boli... a kam sa nemám trepať ak hľadáme skôr nejaké malé zastrčené romanticky opustene stredisko..... Díky
Odpovedať
Ahoj na Korzike som stravila dve leta pocas skoly na stazi. Korzika je proste uzasna!!!!! Je tam uplne vsetko, neuveritelne tyrkyzove more, pieskove plaze, nadherne historicke mesta a neskutocne vysoke hory... cez dva tisice nadmorska vyska. Je tam naozaj krasne a velmi horuco. Najkrajsie mesto na Korzike je pre mna Bonifacio ktore je vystavane na skale. Je to neuveritelne ked sa tulas Bonifaciom, uzke talianske ulicky, budovy stare niekolko storoci, pod tebou huci more a v dialke vidis Sardiniu.Je to nadhera. Co sa tyka plazi a prirody, jednoznacne vitazi zapadne pobrezie Cape Corse, tam sa mi podarilo nafotit take fotky ze boli ako z propagacnej brozury. Rozmanitost plazi tam hore na severe bola neuveritelna. Piskove,kamienkove a jedna bola z modrosedych kamienkov, to som nikdy nevidela. Urcite ju odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojko nsoci, my ideme na svadobnu cestu na Korziku, tento tyzden sme si to cele dovybavovali...budeme na juhu Korziky (presne ako pise bubuska, Bonifacio, je zevraj najkrajsie mesto Korziky)..ak budes chciet poradit kludne napis do IP.
Odpovedať
Ahojte. Pridavam sa k oblubencom korziky. Bola som tam v lete a mozem povedat ze je to prekrasny ostrov. Byvali sme v mestecku Calvi naozaj krasne mesto a urcite stoji za to vidiet aj mesto Porto. Tak zelam krasnu dovolenku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my prave vybavujeme svadobnu na Korziku, ale kedze nechceme ist cez cestovku (ani to skoro ziadna nerobi), hladame ubytko na vlastnu past... len je to dost tazke, ak ste tam boli neviete nieco pekne poradit? kludne aj viac miest (dediniek), pojdeme autom na 2 tyzdne, tak nechceme zostat iba na jednom mieste. dakujeem za pomoc.
Odpovedať
Seva pozri www.korzika.sk
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lisa, toto som uz skusala, lenze ta cestovka robi na korziku len cyklisticke dovolenky pre dobrodruhov, spi sa v kempe, bicyklujes na 2000 metrove kopce :-)
Odpovedať
Keď klikneš na ubytovanie, je tam asi 10 názvov apartmánov a hotelov, možno by si ich podľa mena našla na internete a objednala si ubytovanie mimo cestovky. Kemp na svadobnú cestu nie je teda nič moc. Inak aj ja rozmýšlam nad Korzikou....
Odpovedať
Profilova fotka
jej baby, tak ta korzika na m nakoniec vysla :-) strasne sa z toho tesim, trochu bola fuska hladat lacnejsie ubytko, ale podarilo sa. a este tymto dakujem tintin a babuske za rady... lisa, ak sa rozhodnes, kludne daj vediet, mozem potom poradit ...
Odpovedať
Profilova fotka
seva a kam idete...? myslim oblast...ja tiez uvazujem ale bojim sa ze to autom nezvladneme, je to dost daleko....mame blbu skusenost minuly rok sme isli autom do Bulharska...ale skoplikovalo sa pocasie a cesta sa pretiahla o 7 hodin, cos drahy mal uz mikrospanky...a ja tiez...inak jedine tak ze niekde na pol cesty sa prespi..:))
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, no Korzika nieje zas az taka velka, ideme na 2 tyzdne, prvy tyzdn a pol budeme v meste Calvi, to je skor na severe, a potom niekde v okoli Bonifacia - na upnom juhu. ide sa tam z Livorna (Tal.) trajektom, do Livorna to je z BA nejakych 10 hodin cesty. na trajekte neviem ako dlho sa ide, ale tam si teda v aute pospis v pohodke :-) auto je super, ked nechces celu dovolenku prelezat na jednom mieste...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte korzicanky ;-) , tak my sme uz spat, je tam skutocne nadherne, najma ak hladate kludnejsie miesto, a nemate chut celu dovolenku byt iba na plazi ... keby ste niekto potrebovali helfnut, napr. aj s ubytkom, ozvite sa.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, Korzika je uuuuplne nadherna! rozhodne odporucam na svadobnu cestu! su tam krasne hory, piesocnate plaze, krasne modre more...Korzika je ostrov a da sa v podode na nom pocestovat (pozor vsak na blaznivych vodicov - korzicanov:).
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Nsoci, kamoske hovorime Korzika, lebo vedela, ze mame svadbu a aj napriek tomu neodolala a objednala si dovolenku na Korzike, takze nam len v den svadby zavolala a poculi sme sum mora. Ked sa vrati, tak ti napisem info. Ale bola cez taku cestovku, co to robi, len raz za cas, takyto zajazd preto isla.....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?