Svadobná cesta. Máte skúsenosti s Emirátmi?

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, boli ste alebo máte nejakú skúsenosť s dovolenkou v Spojených Arabských Emirátoch? Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj julianka99,my sme boli v Dubai,kraaaasa,nieco ine,arabsky svet,ale pritom tam stretnes vsetky mozne narodnosti.my sme precestovali dost hlavne karibik ,amerika ,europa,ale Dubai je pecka,dam ti radu,ak mate ponuku ist na okraj Dubaia za lacnejsie nez do centra,kludne mozte,lebo hotely su vsetky na vysokej urovni a hlavne skoro vsetky maju osobnych soferov,ktory vas povozia za facku vade,Dubai je male mesto,aj ked nevyzera ale je a petrol tam stoji blchy,takze radsej zaplatit menej za hotel a vidiet aj tak vsetko aj ked ste neni v centre,ale vyjde vas to lacnejsie,nas to vyslo velmi vela,my sme boli v centre a zistili sme ze hotely na okraji su ovela lacnejsie a sofer nas vozil kazdy den nieakam inam skoro za darmo. :-D nakupy super,jedlo ani nehovorim a lacne zlato a sperky,ale tie nakupy,boli sme aj lyzovat v tej hale ,to bolo supis,vonku 35 to bolo na valentina a v nutri minus :-)
Odpovedať
pridavam sa ku chloe1, nevieme si vynachvalit, boli sme tam min roka na prelome februar- marec a nemalo to chybu, pocasie neskutocne prijemne, neumierali sme tam od teplot. S napr. Egyptom sa to neda ani porovnat, osobne s priatelom emusime "uterakovicov" ale boli sme nadseniiii. Tam visia rolexky dokonca aj na stenach v letisku. My sme mali hotel tiez v centre a velmi sa nam to pozdavalo, proste je to krajina ktora ma nadherne more a aj je kam ist a co vidiet kdez to napriklad maldivy su len o tom krasnim mori, ale cloveka sa tam unudi k smrti. Vsetko maju cistucke, udrziavane a netreba sa bat toho, ze su to v podstate arabi. A ano, to zlato, dokonca aj tricko zo zlata si tam mozes kupit, take maju extremy :-D . Jednou vetou, nevahate ani chvilku!!!!!! Krasne zazitky prajem ak sa rozhodnete :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Babulky Ďakujem pekne za cenné rady, rozhodujeme sa stále.... ak by sme išli tak až v novembri... ;-) skôr sa nám nedá... tak dúfam že počasíčko bude ešte ok... :o)
Odpovedať
Profilova fotka
julianka99: myslíš, že nebude pěkné počasí? momentálně mám zprávy od rodiny, že je tam stále okolo 39 máš nějaký konkrétní dotaz? piš do IP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Chloe,a do Dubaia si isla cez slovensku cestovku? mozes poskytnut par info?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Ja byvam v Dubaji uz 8mi rok. Dubaj ma rozne tvare, ale urcite je tu vela zaujimaveho a ineho. V urcitom smere je to naozaj rozpravkova krajina :-) Som rada, ze ste sa tu citili dobre x-) vsetkym pekne sviatky, pa
Odpovedať
ahojte, my sme boli uz 2x na dovolenke v Dubai a velmi sa nam pacilo :-) trosku sme aj pocestovali, nakolko je benzin uplne lacny, boli sme jazdit na jeepoch v pusti, sice nemam rada nakupovat ale tu sa oplati maximalne ;-) a more bolo fantasticke, vo "wild wadi" som sa dostatocne vzdy vyblaznila, proste oplati sa vidiet. vsetkym prajem peknu dovolenku x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, my sme boli v Dubaji na dovolenke minule leto. Boli sme na prelome jul, august, cize bolo velmi teplo, ale aj tak to stalo za to. Isli sme na vlastnu past, urcite sa tam neoplati ist cez cestovku, lebo je to drahe. Byvali sme u mojej kamaratky v apartmane,ale hotely tam vyzeraju byt na vysokej urovni, je tam drahsie, ale da sa to zvladnut. Urcite vrele odporucam :-) Je tam vela co vidiet, takze sme sa vyblaznili:-)
Odpovedať
Tak isto mozem Dubai len odporucit! My sme boli v oktobri min. roku a pocasie bolo uzasne, vyblaznili sme sa na vodnych lyziach, v aquaparku a stihli sme vidiet vsetko! Dubai je proste zazitok a ked sa rozpravate s miestnymi, ktori vam rozpravaju, ze pred 15 rokmi to tam bola len pust, je az tazke uverit, ze toto dokazali z nicoho vybudovat. Jedine, co mi vadilo bolo, ze vonku bolo 35 stupnov a ked som sa tesila, ze sa pojdem konecne okupat a ochladit do mora, tak som sa riadne sekla. More bolo teple a mali sme pocit, ze sa kupeme vo vani :-) ale zazitok riadny a uz sa neviem dockat, ked tam znova pojdeme.
Odpovedať
Profilova fotka
Prsesne, keď sme boli my, tak more bolo horúce, nie teplé, takže ostávalo sa ochladzovať v bazéne. Keď sme boli my, tak bolo 50 stupňov v púšti a to bol podvečer, ale cez deň 40-tky úplne bežné. Odporúčam ešte letieť spoločnosťou emirates, sú najlepší...
Odpovedať
Baby, chystáte sa niektorá do SAE na svadobnú cestu tento rok?
Odpovedať
ahojte, my ideme do Dubaja na jeden den cestou, viete odporucit, co vidiet, co stihnut za tak malo casu? lepsie povedane, co si nenechat ujst?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Zab_ka - urcite aquapark Wild Wadi - je to hned pod Burj-al-Arab, krasne prostredie... hned by som sa vratila 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ja by som este odporucala hotel Atlantis, je tam krasne akvarko a vodny park, mozno z tych novsich najvyssia budova sveta, je to hned pri tom obrovskom nakupnom centre a ked tam budes, nenechaj si ujst predstavenie spievajucich fontan :-)
Odpovedať
Miska200: Pozerala som si www. stranku toho aquaparku - vyzera super! :-) Stacil vam jeden den na pobehanie tych vsetkych klzaciek a inych atrakcii? Baby, v ktorom emirate ste boli (myslim ubytovane)? A kolko dni?
Odpovedať
Profilova fotka
nevesticka28 - jeden den stacil na prejdenie vsetkeho, ale bola to taka parada, ze aj 8 dni stravenych vo Wild Wadi je malo :-) ale keby si si zaplatila ubytko v hoteli Jumeirah - co je hned vedla, mas vstupne zadara :-D ale to je uz ina cenova kategoria :-) my sme sa chceli ist pozriet na plaz - je to hotelova plaz hotelov Burj-al-arab a Jumeirah, uz som videla krasne lehatka, slnecniky, uteraky, ze ako si tam ideme polezkat fajne - priamo z aquaparku su vstupy na tuto plaz, avsak su strazene a vybera sa vstupne, ktore ma mierne sokovalo - ze 100 EUR na osobu - len zato, ze vkrocim na plaz - tak sme sa zvrtli a isli sme sa toboganovat radsej :-)
Odpovedať
Miska200: Fuha, tak to je teda riadne vstupne na plaz :-o A kedy ste boli v SAE?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
a co svadba v dubaji?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?