Svadobná cesta cez stránku Zájazdy. Máte skúsenosti?

Ahojte! Plánujeme svadobnú cestu a na internete som natrafila na hoeuvedenú agentúru. Je to vlastne internetový obchod so zájazdmi, internetová cestovná kancelária. Máte s nimi nejaké skúsenosti? Mali by ste odvahu zaplatiť im zájazd? Nebáli by ste, že je to podraz?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kila! my sme si vybavovali svadobnu cestu a narazili sme na invia.sk. tiez obdobny pripad ako zajazdy. moje skusenosti s nimi su len tie najlepsie. ono to funguje tak (aspon v tej invia), ze oni sprostredkuvaju zajazd nejakej inej cestovky (v nasom pripade to bola mensia cestovka z ciech, specializujuca sa na danu destinaciu). telefonovala som s pani odtial a nechala si pozistovat kopec doplnujucich informacii. vsetko ochotne a rychlo zistila. dalsi krok mal byt, ze mi mala poslat potvrdenie o certifikacii danej cestovky, kopiu ich poistenia proti insolventnosti a pod. po tom, malo nasledovat osobne stretnutie v ich kancelarii (invia tu ma kancelariu). v priebehu toho sme si vsak vybavili iny zajazd, takze k poslednym krokom uz nedoslo. ale inak na mna posobili velmi zodpovedne. ak by nevyslo to druhe, co sme mali rozrobene, sla by som do toho... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojcek.My sme boli na svadobnej ceste v Tunisku-Tabarke a cely zajazd sme vybavovali cez internet a telefonicky na www.travel.sk.tiez som mala najprv obavy,ale su uplne v pohode a vsetko z ich strany prebehlo normal.Oni sprostredkuvaju zajazdy zo vsetkych cestoviek,takze sa tam da naozaj z coho vybrat.pozri aj tam,zadas si kriteria a vyhlada ti to,co presne chces.... a mas aj predtsavu kam???
Odpovedať
Ja som už tam tiež telefonovala a hovorila s jednou pani, ktorá mi porozprávala ako sa objednávky vybavujú a tak. Aj som už vybrala nejaký zájazd, poslala som im aj nezáväznú objednávku podľa ktorej preverujú voľné miesta, cenu a ostatné veci. Len sa mi tá cena nezdá, lebo by to bolo 17 dní - 14 nocí v Španielsku v septembri, cesta autobusom, polpenzia - švédske stoly, trojhviezdičkový hotel - a konečná cena je 27000,- Sk pre dve osoby. Klauduska a ako ste potom platili, vôbec ste sa s nikým osobne pred zájazdom nestretli? Ako ste sa dostali k letenkám?
Odpovedať
To overovanie certifikácie danej cestovky a poistenia je dobrý nápad!
Odpovedať
Profilova fotka
Nie osobne s nikym......Proste cez telefon som vyzistila volne miesta a vsetky podrobnosti......Mailom mi zaslal zmluvu o obstarani zajazdu.Ja som doplnila vsetky informacie(osobne udaje),skontrolovala ci sedia objednane veci,precitala obchodne podmienky cestovky.....a poslal faxom spat.....potvrdili objednavku a na druhy den som sla zaplatit zejazd cez ucet.Original zmluvy so pokynmi mi prisli postou o 2 dni..... Najneskor 7 dni pred odletom nam dali vediet presne odlety,prilety.....atd.,pokyny.Letenky sme si vyzdvihli az priamo na letisku od delegatky CK,ako aj poistenie,voucher..... Takze pohoda az na to,ze sme s uvedenou CK boli nespokojny......a travel.sk od nich napokon aj stiahol ponuky.....
Odpovedať
No už mi aj odpísali že už nemajú voľné miesta, ale odporučajú mi aj iné hotely, idem sa pozrieť... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
cel by som sa spitat pls idem na dovolenku a mam to cez internet zajednane cez zajazdy neviete niekdo alebo mate skusenost stouto agenturov???????????????diky
Odpovedať
Profilova fotka
@kila zajazdy nie je cestovna kancelaria - je to len stranka, ktora ponuka produkty cestovnych kancelarii. tj u nich mas na jednej kope ponuky od desiatok CK, takze nemusis klikat na kazdu cestovku zvlast :-) nie je sa coho bat, je to uplne bezna stranka taka ako invia.sk alebo lastminute.sk alebo milion podobnych inych, ktore len ponukaju produkty CK. Ja osobne preferujem lastminute.de - odlety z Viedne, maju ovela lepsie ceny ako nase CK zvacsa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@macko123 zajazdy nie je cestovna kancelaria - je to len stranka, ktora ponuka produkty cestovnych kancelarii. tj u nich mas na jednej kope ponuky od desiatok CK, takze nemusis klikat na kazdu cestovku zvlast :-) nie je sa coho bat, je to uplne bezna stranka taka ako invia.sk alebo lastminute.sk alebo milion podobnych inych, ktore len ponukaju produkty CK. Na zajazd uz potom pojdes s normalnou CK, ktorej dovolenku si cez zajazdy.sk vyberies :-) Ja osobne preferujem lastminute.de - odlety z Viedne, maju ovela lepsie ceny ako nase CK zvacsa :-)
Odpovedať
@usacek79 aha no dakujem ti teda no ja som si dal odlet s bratislavy je to lacnejsie nez keby som mal s trnavy cestovat do viedne abo kam
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa tiez rada podelim s vami o zazitok. Tento vikend sme sa vratili z dovolenky (skoda, ze je to uz za nami :-( Tiez sme si vybavovali zajazd vyssie spominanym sposobom, cez stranku 24 dovolenka, alebo podobne a mozem odporucit. Trochu im sice trvalo poslat letenky a ubyt. preukaz, ale vsetko prislo v poriadku. My sme sli cez rakusku cestovnu kancelariu, vyslo nas to lacnejsie, ale inac nebol ziadny rozdiel, sluzby boli rovnake. Este by som chcela upozornit na tie hviezdicky pri hoteloch. Poriadne si prestudujte, do ktoreho hotela sa vyberiete - styri hviezdicky na slovensku nerovna sa styri hviezdicky pri mori...pretoze 3 hviezdicky su uz nieco ako turisticka ubytovna, tak pozor na to, nedajte sa nalakat :-) A prijemnu svadobnu cestu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?