Môžem si už teraz objednať svadobnú cestu?

Profilova fotka
Ahojte, mám jednu otázku, týkajúci sa svadobnej cesty. Ako si objednávate svadobnúp cestu, ked vlastne po svadbe budete mat iné meno, iný OP resp. Pas? Rada by som si objedbala dovolenku ako first minute, ale bojim sa ze to z tohoto dovodu nebude mozne.. Dakujem
Odpovedať
presne toto zaujíma aj mňa že ako to teda je...tak som zvedavá nevesty píšte :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky..my sme si uz zaplatili svadobnu cestu, tiez firt moment..odlietame 5 dni po svadbe, takze dokumenty a vsetky veci s tym spojene budem riesit ked sa vratime..tak mi to poradili vsetci znami, lebo ze vybavovanie trva dlhsie a tym padom by sme to nestihli :) Vsak ked si kupit letenku na svoje rodne meno, nik bude vediet ze si sa vydala :)
Odpovedať
Možné to je... ak chceš ísť tesne po svadbe tak na rodné meno a robiť sa, že nič...stále slobodná :-) Ak máš viac času, ako my, tak na nové meno. Mne normalne uzatvorili na nové meno, číslo OP nepotrebovali. Oni mi to navrhli, vraj aby nebol zmätok, keď budem mať nové meno, keď budem cestovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ides par dni po svadbe, tak pocestujes na stare meno, ak idete 3-4 mesiace po svadbe, tak pojdes uz s novym menom, dovtedy vybavis vsetky doklady.....v cestovke nahlasis stare meno a ked budes mat doklady vystavene na nove meno, nahlasis do cestovky a oni to zmenia. Aspon si myslim ze to tak funguje:) treba sa spytat rovno v cestovnej kancelarii:)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme išli 2 dni po svadbe. Svadobnú cestu sme rezervovali niekoľko mesiacov dopredu. Išla som na starý pas, je to v pohode. Nikto nič neriešil :-). Až keď sme prišli zo svadobky, tak som si začala vybavovať nový OP, pas atď. Takže v pohode si zarezervuj dovolenku :-).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?