Koľko vás vyšla svadobná cesta v exotických destináciach?

Ahojte dievcence, kolko vas vysla svadobna cesta v exotickejsich destinaciach ? Mam na mysli Kuba, Mexiko, Thajsko, Seychelly, Maledivy, Dominikanska republika Kapverdske ostrovy a pod ? Dakujem za kazdu odpoved :)
Odpovedať
Cesta ta moze vyjst tak draho, kolko ti dovoli penazenka :-) Zalezi od vela veci - od destinacie, od obdobia cestovania, komercnosti daneho miesta, komfortu ubytovania atd.... Napr. Karibik je cenovo celkom dostupny, Mauricius a Maledivy su uz o kategoriu vyssie. My sme boli takmer 3 tyzdne na Bali v 5* hoteli v deluxe izbe s vyhladom na ocean. Dopriali sme si miesane drinky ci masaze na plazi kazdy den, nic sme si neodopierali a uzivali si to. Pocestovali sme cely ostrov a videli velmi vela krasnych miest a vratili sa s mnozstvom super zazitkov. Ked to tak spicitam, letenka+ubytko boli 1800 eur/osoba, k tomu este vydavky na mieste, co bolo zopar stoviek eur. Celkovo sa to na to mnozstvo zazitkov cenovo naozaj oplatilo. V porovnani s tym napr. Maledivy su v ponuke za 2500 eur na 7-10 dni, ale okrem krasneho prostredia tam nic viac nie je. A do Mexica len letenka vyjde cca 1200 eur. Rozdiel je tiez v tom, ci ides sama alebo cez SK ci AT cestovku. Napr. V Dominikanskej som bola cez AT cestovku a oproti slovenskej som dostala pobyt o 5 dni dlhsi a o 500 eur lacnejsi.... To uz je rozdiel. Takze zalezi aj od toho, aky mas budget a co od dovolenky ocakavas.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky..my so snubencom v lete robime pri mori, cize sme sa rozhodli pre svadobnu cestu poznavaciu, kezde toho mora za styri mesiace mame az az..a ideme na dva tyzdne do ciny a vyslo nas to 1700e/osoba..ale ratam este ze aj tam nieco pominame, takze tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! Nás Kapverdské ostrovy vyšli na osobu 1800 aj nejaké drobné (1636€ na osobu + letenky do Kolína nakoľko v našom termíne sa neletelo z Viedne). Išli sme cez nemeckú CK. Odišli sme hneď po svadbe. Boli sme 2 týždne v krásnom 5* hoteli All inclusive. Úžasne sme si oddýchli :-). Počasie skvelé, more malo veľmi príjemnú teplotu, proste raj pre novomanželov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli tieto Vianoce v Keni. Kebyze si mam vybrat svadobnu cestu, tak idem urcite znova tam. stalo to za kazdy cent. vyslo nas to na 5000e, 15dni + 2 dni Safari Masai Mara 5* stan. taktiez sme boli lodkou na takom malickom ostrove zvanom "Male Divy" biely piesok, uzasne miesto na snorklovanie, tie palmy okolo, waw ale fakt neviem co by sme tam 2 tyzdne robili. Na Velku noc sme boli na Kube na 14 noci, to nas vyslo 3000e spolu, boli sme plavat s delfinmy, kuknut krasnu Havanu, poskusali sme kubansky rum, cigary, pre draheho naj dovolenka. Presne ako pisu kocky, zalezi aky mas budget ;) Ale exotiku si urcite treba dopriat, lebo potom sa uz bude tazko lietat take dlhe destinacie s detickami :))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?