Kapverdy

Profilova fotka
Baby čo hovoríte na Kapverdy? Asi sme na 90% rozhodnutí, že ideme tam. Lákajú nás tie pláže, kľud a nie veľký nával turistov.
Odpovedať
mne taká dovolenka nehrozí, ale kolegyňa bola a nevedela si vynachváliť. Hlavne tie pláže, kde máš pocit, že ju máš prenajatú len pre seba. Predpokladám, že to bude svadobná cesta, takže myslím, že veľmi dobrá voľba :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mayami ano svadobna :) no super dakujem za nazor... uz to je na 95% :D
Odpovedať
Viete niekto poradit, ze na ktory ostrov, ktory hotel? Uz si pomaly zistujem... ale ked je na kazdy hotel tooooolko recenzii, tak je to narocne... ja na dovolenke potrebujem more, takze aby sa aj dalo kupat... ale v tom hoteli, kde sa mi pacilo davali zevraj stale cervenu vlajku (Riu Touareg)... na fotkach boli tie vlny pomaly tak velke jak ja :-D
Odpovedať
@hyperzuzik čo tak Oasis Atlantico Salinas Sea? my sa tam tiež chystáme a veľmi ma zaujal tento hotel
Odpovedať
@weronika2 dakujem :) Co som pocula, tak pri Santa Maria by malo byt v pohode. Na juhu naveternych ostrovov je este fajn :) Podla fotiek to vyzeralo pekne :)
Odpovedať
Baby určite Oasis alebo Riu...Melia tortuga a melia dunas sú síce pekne ale hold sú na tej strane kde nie je ta super hotelova plaz...Nam síce nevadilo ze sme chodili na plaz do Santa Marie ale nabudúce by som vybrala jeden z týchto dvoch:)
Odpovedať
my sme boli min rok v septembri, Ostrov Boa Vista a hotel Riu Karamboa. Presne tento hotel https://www.tripadvisor.sk/Hotel_Revi... . Mozem odporucit, lepsiu dovolenku som este nezazila a to som uz co to pochodila ;-)
Odpovedať
my sme boli na ostrove Sal.Oasis Belorizonte,ubytko ako u nas 3*..Strava vynikajuca! plaz super,vlny...no oceanske☺. niekedy nas dobre pohadzalo,ze som bez plaviek zostala...😆.Domaci-ok.Pristahovalci-zo Senegalu-otravní predajcovia suvenirov. Chceli sme ist aj tento rok,ale mame male dieta,tie vlny urcite nie su pre deti. Ale raz pojdeme znova...a to sa fakt tesim. Ale urcite by som volila iny hotel ako sme boli. Riu...napr. Inak tie plaze a ten ocean..tyrkys jak vysity!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?