Zahranicie- kam ist ?

Ahojte damy, chcela by som sa opytat, respektive skor preskumat, ci Vas napadnu nejake ine pre a proti ako mna ;-) najradsej by sme boli iba my 2,a spojime to rovno s cestou. Rozhodujeme sa medzi exotikou ( asi Mauricius alebo Seychely) : + : vacsie dobrodruzstvo, exotika, overene obrady, cely balik - : musi sa tam letiet ( a mam z toho stransy strach, uz som letela viac krat a viem ako to znasam a to naozaj zle) a Talianskom( Toskansko): +: nemusi sa letiet, romatika, mame k nemu vztah -: nie az take speci, chodime tam skoro kazdy rok Prosim napadaju Vas este nejake pre a proti ? respektive aky je Vas nazor ? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@november30 toto je cisto na vas..co vas viac laka a kde sa viac vidis v svadobnych satach 😉 svadby na plazi maju svoje caro, ale my sme planovali svadbu prave v toskansku. Nakoniec sme ju zrealizovali v SR, kedze sme sa rozhodli pre vela ludi...a to by bol v cudzine problem. Cize aj to je otazka, ci to chcete len vy dvaja (pises ze ano)..
Odpovedať
Ja keby som mala rozhodnúť pre zahraničie tak asi by to bola Európa , Španielsko , Švajčiarsko , Holandsko , luxus však vieš nájsť aj v Prahe a určite aj Francúzsko
Odpovedať
Hm. Mne sa paci aj ta toskanska verzia,i ked naozaj za taku istu sumu na koniec vyjde aj ten mauricius .... ah jaj.
Odpovedať
@november30 my sme mali na Mauriciu, takže ja Ti objektívne neporadim :)
Odpovedať
Profilova fotka
K prvej verzii dodám asi len Kinedryl a k druhej by som volila Cinque Terre :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?