Svadba v Modrom Kostole v Bratislave + dieťa na ceste?

Profilova fotka
Ahojte, nemáte náhodou niekto skúsenosti s tým, či sú ochotní v Modrom kostolíku v BA oddať aj pár, ktorý čaká dieťatko? Viem, že niektoré kostoly s tým problém nemajú, práveže sú radi, že budúci manželia nechcú svoje dieťa vychovávať "na divoko" :-N ale sú radi, že sa predtým, než sa narodí, vezmú...na druhej strane sú ale kostoly, ktoré sa tomu priečia, keďže ako sa vraví, dieťa by malo prísť až po svadbe... ;-) ďakujem za prípadné odpovede resp. skúsenosti :) x-)
Odpovedať
v zmysle cirkevneho prava vas odmietnut nemozu nikde a v BA som sa este nikde s takymto pristupom ani nestretla. V Modrom nemam skusenosti so svadbou, ale ako kostolik a knazi su tam v pohode, nemyslim, ze by bol problem. ale pripravu by ste mali absolvovat.
Odpovedať
@5esicko Známi tam mali svadbu, babatko čakali....knazovi to nepovedali ale jej tehotenstvo bolo očividné :) a nic im nepovedali :) neboj sa :) j
Odpovedať
Profilova fotka
My už sme sa tam boli informovať na termín a musím potvrdiť, že kňaz bol vážne milý :-) termín máme dohodnutý na september a "hrozí", že dovtedy budeme už traja :D tak preto sa pýtam, že ako kňaz zoberie takúto informáciu a či nám rovno termín nezruší :-| resp. či ho povolí presunúť na skorší..hmm....ďakujem za odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivana1410 ďakujem, potešila si ma :-)
Odpovedať
@5esicko podla mna tam su na to zvykutý :) v dnešnej dobe je viac nevestičiek z bruškom :) takže sa tým podla mna netráp :) my máme svadbu v auguste, babatko necakam, ale keby ano tak som štastná ako blcha :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivana1410 ďakujem ešte raz :-) a prajem príjemné svadbovanie ;-)
Odpovedať
@5esicko dakujeme :) aj Vám a nech je malinke zdravučke ;) :*
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?