Rezervácia termínu v kostole

Ahojte dievčatá, potrebovala by som poradiť, kedy je najlepšie rezervovať si termín v kostole?
Odpovedať
Povedala by som, že predtým, než začneš vybavovať čokoľvek ďalšie naviazané na ten dátum. Podľa toho, čo je to za kostol, koľko mávajú sobášov a aký termín chceš, treba prísť dostatočne včas, avšak spravidla vždy najneskôr 3 mesiace pred plánovaným termínom, to mávajú aj ako podmienku (aby sa stihli predmanželské prípravy a všetky veci, ktoré potrebuješ doložiť... ale nie je toho zas tak veľa, neboj) . Ja som išla rezervovať termín v septembri na sobáš v máji, a ešte tam nemali žiadne zapísané, ale mala som lepší pocit, že to mám už rezervované a môžem vybavovať ostatné veci.
Odpovedať
Ja totižto neviem, kde začať.. Niektoré sály je potrebné rezervovať aj rok vopred, pretože sú veľmi žiadané... A bojím sa, že keď si teraz rezervujeme sálu a pôjdeme si napr. v septembri rezervovať kostol, tak nebude ten termín voľný, pretože v tom kostole býva veľa sobášov..
Odpovedať
@natalussa preto som napisala, ze prve si rezervuj kostol - naco ti bude sala, ak ti nevyjde na ten datum termin v kostole? Aspon ja som takto uvazovala.
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne vraveli, ze kostol je dobre rezervovat minimalne 3 mesiace dopredu, my mame svadbu v oktobri bola som rezervoavt kostol vo februari a pohoda... salu sme mali uz pred tym, je to totiz kostol kde nieje vela sobasov, takze.. moja mamka mi furt vravela, ze info o tom ze s aberiem, ze mam cas to povedat v rodine, ze im to povieme az zaciatkom tohto roka ( zasnubili sme sa v lete) aa ked sme im to oznamili, uz 4 ludia povedali, ze presne v ten isty den uz boli pozvany na inu svadbu... takze nezabudni, nikdy nieje priskoro ! :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my mame svadbu v july a kostol sme zajednali minuly tyzden, ale keby ideme o dva tyzdne neskor, tak to uz nepojde.... dekan nam dal datumy na 5 pouceni k manzelstvu a vsetkych 5 musime stihnut do jula... datum najblizsieho mame o dva tyzdne, ale je aj zaroven posledny do jula, cize ak by sme nestihli ten, museli by sme prehodit datum svadby, co by bol dost velky problem... radsej tam chod co najskor, zajednaj len termin, a budes mat pokoj v dusi... ja keby viem, tiez tam idem uz skor... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?