Môžem mať takýto krížik na prísahu?

Ahojte baby. chcem sa spytat, ze tie co budete mat obrad v kostole, budete mat a prisahat na taky klasicky krizik? lebo mne sa strasne paci tento, len neviem ci by to bolo vhodne, alebo ako to nazvat :)
Odpovedať
Profilova fotka
kukni sa na moj do alba, tiez nemam klasicky... ci moze byt neviem, dozvieme sa az pred sobasom.. :D ale ja myslim, ze je to jedno, aky mas, hlavne nech je kriz.. :-D .
Odpovedať
Ahojte, mne zakázal kňaz takýto typ krížika, že na ňom musí byť telo...aj keď takýto sa mi páči viac... :-|
Odpovedať
este som sa nestretol s tym, aby knaz zakazal moderny krizik - je to totiz symbol. a tym viac ma udivuje zakaz kriza bez "tela" ... neviem, ci benedikt, alebo frantisek (papez) maju "iba holy" kriz... takze by to mala byt dobra vyhovorka :) na druhej strane - stary knaz, stara skola.
Odpovedať
jasne ze mozes, a to ze tam ma byt telo to je o tom, ako sa k tomu farar postavi. ci bude robit problem tam kde nie je, alebo to vezme tak, ze je to proste krizik a predstavuje a stelesnuje nieco. to uz je na fararavi ake pokrokove myslenie ma. ale podla mna takyto krizik urcite mat mozes. tiez som mala prikiz bez tela a nikto s anad tym nepozastavoval.
Odpovedať
@kaatuuskaa :D to co je za knaza jeziskove huslicky..dufam ze aspon nejaky dedula :.-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cuni no my sme tiez mali "moderny" krizik a tesne pred svadbou sme sa bavili nieco s fararom o kriziku a ked som mu vysvetlila ze aky mame tak povedal,ze musi tam byt telo...tak sme to tam so stuzkou pripevnili aspon na obrad..spytaj sa farara bo ked bude mat taky nazor ako nas tak jak ho uvidi tak ti ta nejaky z kostola... :-) ja som nasmu pekne krasne vysvetlila ze stak 20e tak ziadnyy iny nebude... :-) :-)
Odpovedať
...kupila som si dva aj taký aký chce kňaz, aj taký aký sa mi páči, a zoberiem ich obidva ;-)
Odpovedať
ja som mala tento istý a nebol žiadny problém
Odpovedať
Profilova fotka
@cuni my sme mali tiez velmi moderny a netypicky (mam v albume) a poslala som obrazok knazovi, ze by to mohlo byt a odpisal mi: "Jasne, kriz je pre Vas, ma byt taky, aby sa pacil Vam a aby ste si ho potom nechali a niekam zavesili" :)
Odpovedať
Mna aj predavacka upozornila ze niektori knazi si potrpia na klasicke krize, ze je lepsie sa spytat. Bola som z toho prekvapena, ale ja som aj tak taky chcela, kde je umučenie s jezisom. Cize je lepsie sa dopredu popytat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?