Starejší stredné Slovensko

Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o nejaké odporúčania týkajúce sa overeného starejšieho, vaše skúsenosti, rady a pod... najradšej by sme boli keby sme našli starejšieho hrajúceho na harmonike, prípadne by si doviedol človeka hrajúceho na harmonike.. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela2018 Ahoj, ja som starejsi, harmonikar (pokial mate este zaujem). Kontakt najdete v mojom profile.
Odpovedať
@michaela2018 Ahojky :-) :-) Rada by som ti poradila starejšieho, ktorého sme mali my na svadbe, ak teda nemáš ešte žiadneho zarezervovaného. Hm? Ešte stále hľadáš?
Odpovedať
@kajenarybena nerada ta otravujem a snad ti nebude vadit, ze som ta oslovila. no chcela by som zopar informacii ohladne toho starejsieho. koho ste mali, kolke ste mu platili a z kade pochadzal? my planujeme svadbu na september a uz ma plasia, nech si nejakeho zarezervujem lebo ze potom uz budem mat problem zohnat. tak budem rada, ak mi zopar odporucani napises, vdaka :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Skúste starejšieho Marek Ťažký.
Odpovedať
@kajenarybena ja by som tiež poprosila info
Odpovedať
@iriskaja @safira8 Babule napisem vam takto do spolocnej spravy aby som nemusela dva krat vypisovat to iste :-) ;-) Iriskaja je pravda, ze dobry starejsi su aj rok dopredu zarezervovany, takze v niektorych pripadoch je fakt problem zohnat. A september tu je co chvila :-) :-) :-D Nam robil starejsieho Jozef Mokran z Oslian. Mozno ste o nom uz aj poculi, lebo som videla, ze viacerym babam robil starejsieho - tu na mojej svadbe som citala:-) A platili sme mu 300€, teda aspon sa mi zda, ze to bolo tolko, uz si to presne ani nepamatam. Este by ste nieco konkretne chceli vediet??
Odpovedať
@kajenarybena este aj ty ma plas ale uz si chcem nejakeho najst, uz som sa zobudila, ze to treba fakt vybavit lebo bude neskoro! hej? vy ste mali jeho? videla som nejake videa, kde robil starejsieho a celkom sa mi lubil. je zabavny? pripravil vam aj nejake tie sutaze? ci vsetko ste mu povedali vy, co chcete a tak?
Odpovedať
@iriskaja Nie je to vôbec tak, že by som ťa chcela plašiť, len ti píšem aká je realita! Áno, nám on robil starejšieho. Nám sa páčil. Ľudia sa smiali, zabávali, vedel si spraviť poriadok, keď bolo treba niečo zorganizovať. No proste super! Mali sme jednu súťaž. Sama si povieš, čo chceš a čo nie. Je to všetko na dohode. S ním sa osobne stretneš a povieš mu, čo sa ti páči a čo nie.
Odpovedať
@kajenarybena okey beriem to a som si toho vedoma, ze uz mozno ani volny termin nebude mat. no zajtra mu idem volat, tak drz palce. a dakujem ti za info ;-) :-)
Odpovedať
@iriskaja Držala som palce, bolo to cítiť? Čo ti povedal? Mal voľnú tú sobotu, ktorú potrebuješ?
Odpovedať
@kajenarybena nemal :-S :-S a presne mi povedal, ze on aj rok dopredu ma zajednane terminy, ze som sa mala skor ozvat. no povedal mi aj to, ze ak by sa nahodou nieco stalo a uvolnil by sa mu ten termin, tak mi da hned vediet. bol velmi zlaty a videla som, ze sa snazil ma upokojit. skoda no, lebo pana Mokrana som fakt velmi chcela za starejsieho.
Odpovedať
Profilova fotka
@iriskaja to si sa veru mala. Nam bude na svadbe, no my ho uz mame rok a pol zarezervovaneho. Nabuduce budes vediet aspon poradit, ked sa to tebe uz nepodarilo :-S :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
@trevoriasa presne, poucila som sa z vlastnej chyby a uz kazdemu budem radit, nech ako prveho si starejsieho zajednavaju. jeej a ty mas uz zajtra svadbu, ze? drzim palce aby ti vsetko dobre dopadlo. potom sa ozvi ;-) :-)
Odpovedať
ahoj.. my mame rezeevovaneho pana stana bartka z banskej stiavnice.. osobne neviem ale na odporucanie kamaratok.. ma heligonku a fujaru (pri vchode zenica do kostola) .. cenu mi povedal 200-250, vsetko si s nim vies dohodnut ako chces.. . u tej kamoski bol do rana do 6 cely cas hral zabaval.. perfektny bol vraj.. ale teda tiez neviem ci bude mat volno.. my sme ho rezervovali uz na buduci rok.. ak chces skus :)
Odpovedať
Profilova fotka
@iriskaja dobre spravis, ked budes upozornovat na to :-) Uz bohuzial mozem len napisat, ze svadobny den mam za sebou. Ale zase spomienky mi ostanu naveky a na nasu svadbu budem len v tom najlepsom spominat. Bol to krasny den, plny dojatia, stastia, zabavy a lasky!! Uplne vsetko dopadlo tak, ako som si predstavovala. Jedlo bolo vyborne, pan starejsi Mokran bol skvely, ludia boli perfektni - zabavali sa do rana a proste vsetko bolo tip top!
Odpovedať
@trevoriasa tak velmi rada citam pocity zien po svadbe, tesim sa s tebou, ze ti vsetko dopadlo tak, ako si si predstavovala a zaroven ti prajem nadalej len stastie, lasku a vzajomne porozumenie. drz sa ;-) :-) a ked budes mat nejake foto, tak pridaj alebo posli do ip :-) ;-)
Odpovedať
Ahojte, viete aj mne odporucit nejakeho starejsieho? :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.facebook.com/Starej%C5%A1... Vrelo odporúčam, nám bol na svadbe túto sobotu a neľutujeme :) Aj hostia si veľmi chválili 😊
Odpovedať
@jennys1985 ahoj ;-) :-) svadbu sme mali minuly rok v oktobri a starejsieho nam robil Jozko Mokran ;-) :-) Z vlastnych skusenosti ti ho odporucam :-) Je to velmi sympaticky, zabavny a ustretovy clovek. Nemali sme s nim ziadny problem a svoju pracu si odviedol velmi dobre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@iriskaja dakujem ti velmi pekne, si hrozne zlata a mila osobka ;-) Poslem nejake hned, ako budem mat :-) 8-) ;-) @samka11 suhlasim s tebou. Nam tiez robil starejsieho a je perfektny. Nikdy predtym som sa na svadbe tak nenasmiala ako na nasej :-D :-)
Odpovedať
@trevoriasa myslim, ze som taka ista ako aj ostatne baby, ktore su tu ale dakujem, ze si ma tak pekne nazvala a ze si take dobre veci o mne myslis ;-) :-) budem sa tesit na fotky ;-)
Odpovedať
@trevoriasa presne si to vystihla :-D :-) A som rada, ze sa tu najde viacej bab, ktore so mnou suhlasia a ktorym robil starejsieho :-);-)
Odpovedať
Profilova fotka
@iriskaja viem, ze je tu takych mnoho inych bab ale ty si napisala a suhlasila s mojim nazor tak preto som prave teba tak nazvala ;-) ;-) Este nam ich ale fotograf neposlal no uz kazdu chvilku by mal, tak potom poslem ;-) :-) @samka11 neda mi nesuhlasit s tebou, kedze viem aky je :-) ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@trevoriasa dobre teda, si zlata ;-) :-) takych ludi uz nie je vela, co si takto vazia pomoc! ;-) v pohodicke, ved ja viem, ze tie fotky trvaju dlhsie. jedna kamaratka cakala vyse polroka na fotky zo svojej svadby. som zvyknuta cakat :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?