Starejší - Paľo Korduliak

Profilova fotka
Ahojte :) Poznáte prosím starejšieho - Paľo Korduliak, máte niekto skúsenosti ? Ďakujem pekne.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Paľko nám robil starejšího a musím ho plne doporučovať!!!. Robí výbornú zábavu, vie organizovať, je prirodzený a prispôsobí sa úplne všetkému a je na neho spoľah. Okrem toho super spieva , hrá na harmonike, klavíri... čo viac chcieť od starejšího :) :-) ;-)
Odpovedať
Jednoznacne odporucam ako starejsieho!!! Robi neskutocne uzasnu zabavu. Hra na harmonike,klaviri krasne spieva. Organizuje to na vybornu my sme s nim boli nadmieru spoko!!! 😊☺️💃
Odpovedať
Ahoj. Paľa môžeme len odporúčať. nie je len starejší, ale aj umelec. Tieto dve veci dokáže veľmi dobre skombinovať. Vie improvizovať a v ťažších situáciách (aj tie tam sú) vie pohotovo pomôcť. Okrem toho hrá na harmonike a klavíri. Svadbu sme mali 6.6., bolo veľmi teplo. My sme sa večer ešte museli fotiť, hostia sa vychádzali ochladiť.... on vzal harmoniku a zábava pokračovala vonku, aj bez nás. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, Ďakujem pekne dievčatá :) Paliho už máme zajednaného, 8.8. tešíme sa :) Majte sa pekne, ahojte
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte dievčatá, tak už máme po svadbe :) A môžeme Paliho iba ODPORÚČAŤ všetkými desiatimi :-) :-) :-) :-) :-) :-) Pali je veľký Profesionál, super zabávač, nádherne spieva, hrá na harmonike, na ozembuchu, aj na klavíri, bol pekne v kroji, spolu s DJ boli veľmi zohratí, hostia boli a aj my s Manželom veľmi spokojní. A hlavne, Pali je v pohode, ak sú mierne stresy pred svadbou, Pali upokojí a navodí príjemnú atmosféru. Mali sme aj odobierku, Pali všetko krásne rozpráva, všetko z hlavy, no klobúk dole ! ODPORÚČAM dievčatá, budúce nevestičky. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Mohol by som si vypýtať kontakt na pána starejšieho? :-) do správy
Odpovedať
@evulka221 Dobrý deň, mohla by som Vás poprosiť o kontakt na p. Korduliaka ? Ďakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dobry den, mozete mi prosim poslat cislo na p.Korduliaka ? Vopred dakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?