Poradíte starejšieho z okolia Banskej Bystrice?

Nepoznám zial ziadneho starejsieho z BB tak by som vás chcela poprosit o radu,ak o niekom viete a mate telefónne cislo tak mi ho prosím poslite.Dakujem velmi pekne
Odpovedať
ahoj, ja mam tiez problem zohnat starejsieho. my mame svadbu 01.09., ale mozem ti dat par kontaktov na starejsich zo stredneho slovenska /ja som im volala, ale na nas termin su obsadeni/: p.Hodous - je aj na internete, su tam nejake ukazky Martin Kminiak - ale robi starejsieho aj s nejakym DJ -takze len spolu by prisli Marcel Saly -- ten je fakt super, zazila som s nim par svadieb p.Racek - nemam cislo, ale vyhladas ho cez google - tiez to robi spolu s jednym DJ Vela stastia :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj, poznam starejsieho zo Ziaru, 20rocna prax, vrelo odporucam, perfektny zabavac aj spevak.P.Loucican Ak mas zaujem kontakt napisem do spravy. :-)
Odpovedať
Schvalujem p. Lietavu, si s nim uzijete srandy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Mirinkaa, co mi vies pls viac povedat k tomu Marcelovi Salym? mam na neho kontakt a dobre referencie, ale len vseobecne.. viem, ze je mladsi rocnik ako bezne a to ma zaujalo... ze vraj je dost originalny.. ako to myslis, fakt super? noo.. nie je nasilny? nenuti velmi hosti a este ma zaujimaju take klise, ci nerobi - posuvanie vajicka v nohaviciach a pod. a ci naopak si zazila na tych svadbach s nim mladomanzelskeho milionara?
Odpovedať
Výborný je Michal Rusko, len vraj byva dost obsadeny, je to fajn clovek a nikoho do nicoho netlaci, uvolnena zabava, ziadne trapne ani silene veci.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Mozete mo prosim poslat t.c. na marcela Salyho p. Kminiaka? Dakujem. karin.hepnerova@gmail.com
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?