Kam posadiť starejšieho?

Profilova fotka
ahojte, prosim vas o radu. robim zasadaci poriadok, no neviem kam mam posadit starejsieho. blizku ku nam, ci na koniec stola? a DJa? dakujem za vsetky odpovede :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ildici12 ja si zase myslím že ho posaď tam kde chceš ty, je to predsa tvoja svadba, tvoj zasadací poriadok ;-) my sme starejšieho nemali, takže neviem aké sú zvyky,ale myslím si že ak je z rodiny tak niekam bližšie a ak nie je tak kľudne na koniec stola a DJ určite na koniec stola :-) väčšinou sa dávajú vedľa seba DJ, kameraman a fotograf ak nemajú vlastný stôl tak sa dávajú na koniec a myslím že kľudne k nim môžeš posadiť aj starejšieho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlas s 9majusska.. ..tiez ich budem davat pokope - DJ, kamera, foto, starejsi a tam, kde sa mi to bude hodit - v prvom rade si usadim hosti a podla toho :)
Odpovedať
Suhlasim s majusqa77 a 9majusska.. Starejsi, fotograf, Skupina sedeli pri jednom stole. Tych najblizsich sme mali pri sebe a priatelia sedeli dalej a najdalej sedeli starejsi a co. Pozri u nas skupina hrala skoro vzdy, naseho starejsieho sme nevideli sediet lebo zabaval hosti , fotografka fotila co sa dalo a nedalo. My sme mali okruhle stoly takze to bolo asi jednoduchsie. A nakoniec je to tvoje svadba. Nemyslim si ze niektory z nich ocakava ze bude sediet vedla teba :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?