Hľadám slovensko-talianskeho starejšieho na svadbu

Profilova fotka
Takze zeny, som tu nova a uplne stratena v tychto svadobnych veciach. V septembri si berem taliana, svadba bude na Slovensku. Vobec neviem ako zriesim zabavu, kedze pride kopec talianov. Nepoznate nejakeho starejsieho, ktory by vedel aj po taliansky? Strasne by mi to pomohlo. Vopred dakujem za odporucania.
Odpovedať
@sima222p ja mam uplne top starjesieho v modernejsom prevedeni . Je sice 3 krat tak drahy ako klasicky starejsi ale specializuje sa na medzinarodne svadby . Len je to po anglicky , mozno vedia ludia z it anglicky ? A bude im to blizsie ako slovencina? Len napad :-) ak budes chciet dam ti kontakt :-) ja si beriem anglicana a ten s nim mal rozhovor asi hodinu a pol a odvtedy ho miluje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
uff Dancula, bohuzial s talianmi to tazko po anglicky, aspon s tymi co pridu :D par ich vie aj anglicky ale fakt len par, kazdopadne dakujem za postreh
Odpovedať
Profilova fotka
@sima222p neboj vybavime
Odpovedať
Profilova fotka
@sima222p Inak Taliani by som povedala, ze sa zabavia aj bez starejsieho, nie? Oni to maju v nature :D z akej oblasti je snubenec? :)
Odpovedať
skus tlmočníka a ak je dobrý starejší spolu vedia ukázat talianom ako vyzerá dobrá svadobná žurka ...
Odpovedať
@dancula12 ahoj,poslala by si mi na neho kontakt?:)
Odpovedať
Profilova fotka
@petersdottir moj drahy je z Benatok, ale popravde, ta jeho strana mi pride skor konzervativna a ti co nas poznaju hovoria, ze to som skor ja talianka v tom vztahu :D :D :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?