Ako prebieha odčepčenie bez starejšieho?

Profilova fotka
ked to robi dj?dakujeeeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
moja sestra ked sa vydávala nemala starejšieho ..... jednoducho a ale perfektne to mali naplánované celý program no a na polnoc sa jednoducho urobila vykrúcanka tancovalo sa s nevestou a vyberali sa peniaze a potom prišiel ženích a musel sa k neveste dostať cez hostí tí sa mu v tom samozrejme snažili zabrániť nakoniec s mu to podarilo a odniesol si nevestu aj s peniazmi do do izby čo mali prenajatú tam sa potom prezliekli a potom sa vrátili naspäť n hostinu to bolo celé ..... svadbu mali oveľa lepšiu ako ked ju robí starejší .... všetci si ju chválili že to bolo super vymyslené... treba si len dobre vymyslieť program a dobre to naplánovať a starejšieho vôbec nepotrebuješ... ja ho tiež nechcem mne sa to nikdy nepáčilo
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiež nemala starejšieho a čepčenie mi robil súbor Trnafčan :-)
Odpovedať
Ahoj, my sme chceli mat cepcenie, tak sme si objednali folklorny subor. Boli uzastni, ludia si najprv poplakali, potom sa nasmiali, bolo to vyborne. Myslim, ze sa oplatí do toho investovať,bola to najkrasia cast svadby (okrem obradu v kostole). A máme z toho aj krasne foto v kroji:-) ostatný program nám zabezpečil nás DJ Peťo z BA. Mali sme balonový tenec, otazky kde sa dvihajú topanky (to ludi velmi bavi, aj teraz na bratovej svadbe sa zabavali) a slub svadobnych mam. Dobrý DJ ma zvladnuty program. Staci par aktivit, potom sa uz len je, pije a tancuje:-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali cepcenie jednoduché, krstna mama mi dala dole zavoj a korunku a manzelova zasa pierko a nasadila mu klobuk. Potom nas dvihli na stolicky a pripili sme si a hodili pohariky za seba. U nas nie je zvykom nejaky subor volat.
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s mery177 ja to budem mat tiez tak, pripadne este pred odchodom dam zavoj nasledujucej neveste - teda kamoske co budu mat svadbu 2 mesiace po nas ja nechcem ziadne odcepcenie...nebudem tam hrat divadlo pre nikoho ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my tiež nebudeme mať starejšieho ale už teraz rozmýšľam čo ako naplánovať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa odčepčovala moja najlepšia kamarátka a svedkyňa v jednom spolu s jej snúbencom. Obaja tancujú v súboru, takže nám zohnali i kroje.... kamarátku napríklad odčepčovala jej krsná mama
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?