Vydávame sa v roku 2020

Profilova fotka
Ahojte žienky, vydávam sa 08/08/2020 :-) Pridajte sa tie, ktoré sa v roku 2020 vydávate tiež :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katuli3nocka to bude mat moj syn presne 8.8. 8 rokov :-D
Odpovedať
Prajem pevné nervy :-), 3 roky svadbu plánovať na to by som nemala trpezlivosť :-)
Odpovedať
Mozem sa opytat preco az taky vzdialený datum? :) My sme sa zasnubili tiez 08/2016 a svadbu mame 06/2018 cize tiez sme sa nejak neponahlali,ale uz minuly rok v decembri mi to liezlo na nervy ze naco cakame a chcela som to presunut,ale teraz som uz v pohode,uz "len" 8mesiacov :D
Odpovedať
tak to ta obdivujem lebo ja by som nikdy nevydrzala tak dho cakat, mne je aj ten rok strasne dlho aj ked musim priznat, ze to celkom rychlo uteka. ale aspon budes mat tu vyhodu, ze si mozes zajednat dopredu napriklad salu, ktoru chces a budes mat istotu, ze ti ju nikto nevyfukne :)
Odpovedať
Profilova fotka
krasny datum. my este nemame stanoveny datum, no po pravde dufam, ze to bude skor ako v roku 2020 :) ak sa smiem spytat, tak preco az tak neskoro? to vydrzis cakat? lebo planovat ju 3 roky, to by musela byt oooobrovska svadba :)
Odpovedať
Profilova fotka
Este datum nemame ale zatial to vyzera tak, ze skor ako 2020 to nebude takze ak mozem tak sa zatial tak predbezne pridam k tejto diskusii :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cawes Jééj, tak prajem všetko najlepšie :-) @567funny567 @nre223 @zitka_004 @patwolla @magdalienka010 @cawes Ďakujem Vám všetkým za krásne príspevky :-) Je jasné, že asi každá z nás sa už tej našej svadbičky nemôže dočkať :-) Tak hlavne preto až v roku 2020, lebo budeme mať bábätko a nechcem svadbu s maličkým bábätkom alebo tehotná, tak sme sa rozhodli, aby si aj naše 2 dieťa užilo (v rámci možností svadbu) a naskytol sa taký pekný dátum, tak sme sa tak dohodli :-) Priznám sa, tiež by som brala svadbu už zajtra :-D Ale takto máme aspoň čas si všetko pekne pripraviť bez stresu atď :-) Prajem Vám, aby tie Vaše svadbičky boli podľa Vašich predstáv :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katuli3nocka najprv som tiež nechápala prečo až tak neskoro ale pokiaľ čakáš bábätko tak to áno :) ja som toho zástanca lebo vydávať sa tehotná podľa mňa nie je úplne najväčšia výhra keďže si tú svadbu nemôžeš užiť až tak ako by si chcela :) tak dúfam, že vám to všetko teda výde tak ako by ste chceli a aspoň budete mať kopec času na to aby ste si rozmysleli čo všetko tam chcete :)
Odpovedať
@zitka_004 skor je to nevyhoda objednavat salu tak skoro, kedze hotel za 3 roky moze kludne zkrachovat ako napr pred rokom dubnicky Mignon
Odpovedať
Profilova fotka
@wvandi Veď toto, že tehotná sa vydávať nechcem, lebo by som ani poriadne nemohla tancovať a ani by som si tú svadbu tak neužila, tak sme si povedali, že počkáme až keď aj toto druhé bude také, že bude schopné aj trošku si to užiť s nami :-) Prvý syn už bude mať 6 rokov, takže to už bude jasné, že s nami na parkete a drobčo bude tiež snáď :-) Ďakujeme veľmi pekne, si veľmi zlatá :-) A tak isto Ti prajem, aby Ti/Vám tá svadbička dopadla podľa Vašich predstáv :-) @slavka121212 Tak my budeme isto sálu objednávať až tak rok pred svadbou, skôr asi ani nie a tam kde máme v pláne, tak to asi isto neskrachuje, lebo to je v podstate súčasť jeden školy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katuli3nocka Krásny dátum, my sme sa v tento deň, ale v roku 2015 zasnúbili. Normálne ti závidím, ale v dobrom, že teba ten krásny svadobný deň ešte len čaká.
Odpovedať
Profilova fotka
@snubenka75 Jééj, tak to si manžel vybral krásny dátum :-) Ďakujem Ti veľmi pekne a zo <3 dúfam, že krásny bude i pre nás i pre našich hostí :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@katuli3nocka budete to aj vy ovela krajsie prezivat ked s vami budu moct oslavovat oni :) dakujem aj ja, si zlata :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
My máme dátum 10.10.2020 :) a zasnúbili sme sa 1.1.2018. Tiež krásny dátum si si vybrala:)
Odpovedať
Takže my sme sa tiež rozhodli na roku 2020 Este nemáme konkrétny dátum. Ale už sa na tom pracuje. Neviem co skôr začať plánovať. Či salu alebo kostol, ale plánujeme tak 60 ľudí, tak by to nemal byt až taky problém. Dúfam 😋
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Tiež budeme mat svadbu v roku 2020 konkretne v maji :)
Odpovedať
Profilova fotka
@teeeee základ je obrad, tým treba začať a potom sála, resp. spolu sa to tiež dá riešiť :) a potom ostatní dôležití dodávatelia, ako fotograf, kameraman, DJ, kaderníčka atď.
Odpovedať
My máme tiež 10.10.2020 😊❤️
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, pripájam sa 😊 13.6.2020 🤷😂😘
Odpovedať
My budeme mat 21.3.2020 😍❤️😊
Odpovedať
My 30.5.2020 :)
Odpovedať
Ahojte, chcem sa opýtať, treba si tak dlho dopredu zajednať dátum svadby? Lebo my sa tiež chcela brať v 2020, ale ešte sme to neriešili. Teda, svadbu chce mať v mestskej obradnej sieni, býva tiež tak plno, že si to treba dohodnúť viac než rok dopredu?
Odpovedať
Profilova fotka
@lillisun ahoj, my máme svadbu v Banskej Bystrici 31.08.2019 a na matrike sme boli v januári, aby sme si obsadili termín - a boli sme na ten termín prvý záujemci :) čo je fajn, lebo budeme mať obrad mimo úradnej siene - v záhradnej reštaurácii LeGout. Keďže máme svadbu mimo sieň, museli sme si vybrať prvý, alebo posledný termín, takže buď o 15:00 alebo 18:00 , takže sme si vybrali prvý o 15tej :) za svadbu mimo úradnej miestnosti sme platili poplatok 70 eur.
Odpovedať
@tania333 Ďakujem pekne za odpoveď, my tiež plánujeme v BB. Dá sa ísť aj dlhšie dopredu sa dohodnúť, myslíš? Alebo snúbenec je cudzinec a chodí sem len cez leto, tak by sme si to potrebovali dohodnúť už toto leto, aby im mohol dať potrebné dokumenty a podpísať žiadosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@lillisun Pozerala som to na stránke BB matriky a sobášne dni majú vypísané zatiaľ len na rok 2019 :) pozri na stránke, majú to v PDF súbore. A rovno zajtra zavolaj na nejaký z týchto kontaktov na matrike a opýtaj sa ako to je s termínmi na 2020 :) http://www.banskabystrica.sk/matricny... páči sa
Odpovedať
@tania333 Tiež som to už pred časom pozerala a videla som, že len na tento rok majú vypísané. Musím tam zavolať alebo ísť a dohodnúť sa s nimi pravdepodobne nejako individuálne, keďže ide o svadbu s cudzincom. Ďakujem za link :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lillisun nie je za čo :) robia tam milé žienky, tak kľudne volaj :)
Odpovedať
@tania333 Tak toto je najlepšia správa, že sú milé, lebo s niektorými úradníčkami je to strach a hrôza. :D
Odpovedať
@lillisun datum si urcite dohodni dopredu, kazdopadne papiere nemozete doniest skor nez 6 mesiacov pred svadbou, lebo snubencove doklady nesmu byt starsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme si nakoniec svadbu posunuli na august 2019, takže už čoskoro nás to čaká:-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?