Termín svadby 26.5.2012

Profilova fotka
Ahojte žienky! :) Koľko nás je? :) Zistime o sebe niečo viac, poprípade si pomôžme! :)
Odpovedať
ahoj :-D zatial sme dve ako vidim :-D Kde budete mat? mas uz saty?
Odpovedať
Profilova fotka
@majovky2012 Jej, super. :) Budeme mať u nás v Spišskej Novej Vsi. Šatky už mám, ale až z NR. A čo ty? :) Čo už máte rezervované? Ja stáále niečo riešim. :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj :-D no my uz mame salu kapelu starejsina aj fotografa...este nam chyba ale kameraman...tak rozmyslam ci vobec:-( ale tak asi skor ano...saty este nemam.. a by som sa priznala este som sa ani nepozerala na ne, ale asi v septembri uz zacnem:-) my budeme mat v okoli samorina..
Odpovedať
Profilova fotka
@majovky2012 Tak držím prsty, nech všetko pekne vybavíš! :) Ja mám šaty, kameramana, fotografa, sálu, kostol... a to je asi všetko. Myslím, že základ. Ja som zo SNV. :) V septembri budú mať určite novú kolekciu šiat, tak si krásne vyberieš.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
A aj hudbu mám rezervovanú... teraz som si spomenula. :)
Odpovedať
hmm to je super:-D nam v kostole povedali ze termin si mame prist zarezervovat az niekedy v nomebri...tak dufam ze to naozaj bude stacit:-( juuuj ale pomaly ale iste sa to blizi :-)
Odpovedať
Ja mam tiez svadbu v tento den, a zariadene podobne ako vy...................... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@majovky2012 Ja som bola asi pred 2 týždňami... :) Ale keď som bola pred mesiacom, tak mi povedali, že mám prísť o 2 týždne, že ešte nemajú ani kalendár, že budem prvá.:D Ale istota je istota. :) November stačí. Niekde berú až po novom roku. Je to veľmi subjektívne.
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 paráááda! :) Sa teším, že nás tu pribúda. Si myslím, že máme krásny dátum! :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, zapojim sa rada aj ja :-) My mame tiez tento krasny datum svadby :-) Uz mame salu, kostol, hudbu, fotografa :-) Este som nepozerla saty, chcem pockat na novu kolekciu
Odpovedať
Profilova fotka
@petrisorka No super! :) Základ máš taktiež! ;) Inak, ty máš nick presne ako prezývka mojej najlepšej kamošky (jej priezvisko je Petrišová), bude mi družička.. :) A sranda, že máš svadbu v deň ako ja. Tak som sa jej smiala, že mi niečo zatajila. :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
:-) tak to je dobre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majovky2012 no ja som z toho tiez zmatena, ze termin si dohodneme az v septembri a neskor. tak dufam, ze este bude volny, kedze svadba bude v BA. Preto mi aj vsetky vybavovacky stoja :(
Odpovedať
@katkabad hmmmje to cudne, ale tak co s tym narobit....ja som nad tym inac tiez rozmyslala ze ci im nepojdem kupit kalendar...ale tak nebudem provokovat:-D a ty kde v bratislave budes mat? budes mat velku alebo malu svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@majovky2012 ja uz mam predbezne rezervovanu restauraciu Hrad a obrad sa pokusim mat v Dome sv. Martina. len sa obavam, ze s tym bude trochuproblem, kedze ja som katolicka a nastavajuci je evanjelik :/ vselico som sa na nete docitala - tak uvidime, co povie farar. svadbu budem mat vcelku malu. ratame tak s 30 ludmi. A co ty? :)
Odpovedať
super tak to si na tom uz tiez super :-D kedze my mame velku rodinu, tak budeme mat velku svadbu: pocitame asi s 80 ludmi... a budeme to mat v okoli samorina..salu uz mame, ale este stale nemam kameramana a kostol :-( a ked som si chcela ist pozerat saty tak kazdy mi povedal ze mam pris taz v novembri ze to az vtedy staci...tak to si teda este trosku pockam :-D topanky si budes kupovat?
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som konecne rezervovala kostol! jupiiiii ale aby som sa priliz dlho netesila, tak v sale mi povedali, ze pre 30 ludi to je priliz velky priestor...tak uvidime, co sa s tym bude dat robit (ci sa ma nechcu zbavit, lebo som pre nich "slaby kseft") trocha ma zacina chytat panika, ze nemam este foto, video a staresinu, lebo ako tak po fore citam, vsetci to maju ako prve :/ a ja nemam ani predstavu, ze podla coho toho starejsieho vyberat :( so satami podobne - v tych salonoch sa mi vsetky zdaju take strasne obnosene a tazke, tie co si najdem na nete, tie sa nedaju vyskusat a krajcirku nemam - to budem si musiet tohto vybrat lebo ina moznost neni :) topanky jedny mam (take rezervne, keby som lepsie nenasla) ale planuejm si kupit :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katkabad no super!!! :) Kostol je hlavý, veď keby toho nebolo.... :)))) Tak ani svadba.. :) Sála sa isto vyrieši, neboj! ;) Foto a video, to ti odporúčam si švihnúť. :( Tí najlepší sú rýchlo vychytaní. A starejšieho ja nebudem mať vôbec. Nechcem tam nijakého šaška. Zábavu bude robiť iba moja živá hudba. :) So šatami s tebou súhlasím... Je to obrovský problém. Žiadne nevyzerajú v skutočnosti tak, ako na fotkách. Mám už rezervované, našla som svoje naj, ale nebolo to jednoduché. Neodporúčam ti dať si šiť šaty.. Na šitých je vidieť, že nie sú originály. Aspoň mne sa to nepáči. Možno tebe áno, ale mne nie.. Originál talianske, španielske čipky.. to je kvalita! Je to vidieť. Ja už mám tak vycibrené oči, že len pozriem na šaty a vidím ktoré sú šité a ktoré nie. Je to však na tebe. :) Topánočky ja ešte nemám... pozerám stále. Máločo čo sa mi páči je pohodlné, tak to bude ešte ťažké. :( Tak držím prsty!!! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katka_mis dakujem krasne za podporu a rady ;) tento tyzden by som najradsej vyriesila toho kameramana a foto, ale neviem podla coho zistim, ze su fakt dobry (ten foto ano - staci pozriet fotky) ale kameraman? ten ked to odfusuje, tak cele video bude trapne....mam zlu skusenost zo stuzkovej :( takze budem musiet pohladat nejake odporucania. saty som este tiez nezacala riesit, mozno nie kazdy salon je az taky zly ako ten v ktorom som bola ako v prvom :) sitie je u mna tiez az posledny sposob, nie ze by sa mi nepacila sita robota, ale tak je to na dlhe lakte a je pravda ze je znacny rozdiel v materialoch :/ no a topanky, to je kategoria sama o sebe :( ja si strasne tazko hladam aj obycajne topanky na nosenie - asi mam nejaku captavu nohu, lebo nijake su mi neni pohodlne, vsetky ma tlacia, ominaju...okrem toho topanky rychlo okopem, tak budem musiet davat velky pozor, ked budem rozchadzat tie svadobne, aby som ich neznicila skor ako si uziju svoj den slavy :P
Odpovedať
Ahojte. Tak som sa pridala aj ja k Vám, ktorá bude mať svoj Deň 26.05.2012. My máme zatiaľ dohodnutú sálu a kostol. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tiež máme svadbu 26.5.2012. Zatiaľ máme rezervovaného kňaza, sálu a kapelu. Obrúčky, oznámenia a iné vecičky budeme riešiť až neskôr. Sobáš máme v SNV, svadbu v Slovenskom raji.
Odpovedať
Profilova fotka
Jaaj a ešte niečo..máme aj rezervované ubytovanie pre hostí. Pre kamarátov celú chatu, pre rodinu hotelové izby a pre nás mladomanželský apartmán :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adka_misko Ahoj Aďka! Vitaj medzi nami! Základ máte, parádička... My sme na tom presne tak isto. Tiež som zo SNV. :) Svadbu máte v hoteli Čingov? My v Metropole.
Odpovedať
Profilova fotka
Áno, Katka, presne tak, v hoteli Čingov. Minulý týždeň sme podpísali zmluvu, popozerali sme si to tam... a už sa nevieme dočkať toho dňa :) Je to tam krásne. Tam niekde v prírode by sme si chceli spraviť aj fotky. Aké máš šatičky? A čo ťa priviedlo do Nitry, že až odtiaľ ich máš? ;-) Je tam nejaký vychytený salón? Rady sa necháme inšpirovať aj my ostatné :) :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
;-) my ešte sice nemáme presný májový termin ale 26.5.2012 je pekný termin :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, som z BB, tiež máme svadbu v tento krásny dátum , na ktorý sa veľmi tešíme.Sv.šaty už mám , dala som si ušiť na mieru, takže dúfam že nepriberiem ani neschudnem.Priateľ má už oblek a všetky ostatné veci ktoré potrebuje, máme zabezpečenú sálu, starejšiho, fotografa. :-) Slávnostnú tabuľu riešime teraz ale do konca roka bude aj to. Všetko si platíme sami takže pomaly , si musíme chystať.Oznámenia a obrúčky už len po novom roku. ;-) Ešte to ani poriadne nezačalo , a už kolko starostí!!!
Odpovedať
Profilova fotka
aj my mame svadbu v tento datum :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marusiacik1 aaaa konecne som ta nasla maji,, drzim palce s vybavovanim uz mate vsetko?? verkina sister, pa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ako ste zienky na tom s pripravami?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?