Svadba v októbri 2013

Svadba október 2013
Odpovedať
1
2
ja :-)
Odpovedať
ketrinka85 máte svadbu 4. októbra? to je piatok nie ;) my máme 5 preto sa pýtam :)
Odpovedať
Ahojte baby. My to máme 11.10. :) ako ste pokrocili?
Odpovedať
my máme tiež 5.10. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme 19.10. a verím, že ešte zažijeme a užijeme si babie leto :) a otázka, ako ste na tom s prípravami? lebo okolo mňa sú dva tábory, tí čo do mňa hučia, že už by si mala mať toto a hento a tamto a tí či mi tvrdia, že dieeeevčaaa máš čas :) a ja sama neviem, kedže som svadbu ešte nerobila :) ale základné veci máme, teraz lietame okolo šiat a oblečenia a fara a kostol a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
Mrne22 ja to mám rovnako, 2 tábory ľudí, tí čo svadbu mali mi hovoria času dosť a kamoška čo nemala je najmudrejsia a do všetkého mi keca....asi sa nevie dockat vlastnej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vsak toto, ale aj tak najviac stresu mi robí mamča a rodina. Kazdý ma svoje predstavy, každý rieši to svoje akoby mala naša svadba vyzerať. Chcem švédske stoly a na to mi rodina povie, že nieeeee, že nikto sa ti nepostaví a nepôjde sa najesť, tak som im povedala, že ostanú hladní. Mám zmiešané pocity, ale verím, že to celé dopadne čo najlepšie. A šaty už kočky máte?
Odpovedať
Profilova fotka
ja už mám šaty ale ešte stále mám otvorené zadné dvierka, teta v salóne mi povedla, že si môžem zmeniť .. ak dostane novú kolekciu....
Odpovedať
Profilova fotka
@myaa27 Tak to máš dobré. Mne v salóne Nicol tiež povedali, že by som novú kolekciu stihla, ale nie som si istá čo v nej bude, tak sa na to nechcem spoliehať. A z tej tohtoročnej som si nevybrala.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som veľmi spokojná stými, ktoré mám vybraté ale tak človek (a najmä žena) nikdy nevie :-)
Odpovedať
Baby, my mame naplanovanu svadbu na 12.oktobra a okrem zajednanej saly nemame este absolutne nic:) ja uz zacinam stresovat ale snubenec ma kroti, ze co sa bojis, vsetko stihame..prave zhanam DJa a fotografa, akurat ze tych co chcem su uz zajednani na nas termin. Ale boli by volni 26. oktobra..tak teraz rozmyslam ci posunut svadby o dva tyzdne s tym, ze budem mat overeneho DJ a fotografa, ale zasa to uz je koniec oktobra a vyssia sanca ze bude horsie pocasie..Poradteee!!!
Odpovedať
@marika_btt My sme tiež posúvali svadbu na 26.10. kvoli DJovi a starejšiemu. Aj keby pršalo, základom je dobrá zábava :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja mám tiež svadbu 5.10. a tiež som si myslela, že mám ešte kopu času. Pri zhánaní hudby a starejšieho som zistila, že väčšina je zajednaná už rok dopredu (skoro ma šlahlo). Ale našťastie sa nám podarilo zohnať aj hudbu aj starejšieho (teda v mojom prípade strejšiu :-D ). Najviac sa však bojím počasia. Aj keď v dlhodobej predpovedi nás uisťujú, že sptember a október majú byť slnečné, tak dúfam, že im to vyjde ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, aj ja rozmyslam nad oktobrom, myslite, ze stiham, kedze nemam este nic iste :D?? ani farara, ani hudbu, kameramana :)???
Odpovedať
Profilova fotka
@marika_btt ja mam ten isty problem, nemam este niccccccccccccccccccccccccccccccc :(( a neviem, co robit :D
Odpovedať
@janusa139 - a kedy mate svadbu? ja som sa trosku ukludnila prave vcera, lebo sme konecne nasli a dohodli DJa. ale prelozili sme kvoli nemu termin na 26.10. teraz idem dohodnut kameramana a fotografa a termin v kostole...a potom si dam chvilku pauzu :)
Odpovedať
Profilova fotka
no chceli by sme tiez 26.10. :))) ale este nemame nic, ja len hladam vsetkych, snad to stihneme :D
Odpovedať
Profilova fotka
26.10.2013 mame este volny termin na fotenie :)
Odpovedať
tak sa pridávam, máme len fotografa, nič iné, bude to sranda ešte :-N
Odpovedať
my máme 12.októbra, rozhodli sme sa len pred mesiacom. Sála. fotograf, DJ, šaty - obejdnané, len neviem drahého dostať za farárom, tak sa obávam že keď k nemu konečne pôjdeme povie nám: moji milí neskoro, náuky už nestíhate a budeme to musieť všetko zrušiť. Som z toho nervózna a ešte viac keď vidím že ten môj je úplne pokojný a ani to s ním nehne. :)
Odpovedať
@eila88 my mame ten isty ermin, zvolili sme si ho definitivne len vcera... vlastne okrem fotografa mam este aj saty... este nas caka oznamit to rodine (som zvedava na ich reakciu, ze to spravime len na urade, nie v kostole :-|), treba nam vybavit matriku a ked skompletizujeme presny pocet hosti, tak uvidime, akym sposobom spravime posedenie, ci aspon veceru v restike alebo iba tortu a kavu doma :-N
Odpovedať
@mrne22 aj ja 19.10. :) snad nam vyjde pocasie :) a s tymi svedskymi stolmi tak nejak podobne....
Odpovedať
Profilova fotka
emzuzana4 :-) boli sme pozriet tam kde bude svadba - v Mojmirovciach aaaa po tom vsetkom som si povedala, ze si fakt urobim tak ako ja chcem, nie je to az take velke, aby ludia nemohli po prejedeni sa zdvihnut zadok a ist si zobrat to na co maju chut. uz som si povedala, ze to neriesim. mariankak , my sme boli v pondelok na matrike, ale vlastne nič sme nevybavili, lebo zlaticko si zobral len opis rodneho listu, a tam potrebuju org. rodneho. takze nam dali len zapisnicu, ze nech si ju vypíseme a potom znova :) ale bola sranda, aspon som mala dovolenku :)
Odpovedať
@mariankamk my sme tiež pôvodne chceli len večeru v reštike, niečo komorné pre pár blízkych, ale moji rodičia by to asi neprežili že ich jediné dieťa nebude mať poriadnu svadbu :). Moja mama má problém aj s tým že nemáme oficiálne zásnuby, ale mne príde čudné po 9 rokoch chodenia že by priateľ prišiel a pýtal rodičov o moju ruku, keď do nás celá rodina už zo 2 roky hustila kedy sa konečne vezmeme. Takže hlavne kvôli rodine robíme klasika svadbu, aj keď len takú menšiu maximálne 35 ľudí.
Odpovedať
@mrne22 no presne, ani ja sa nebudem prisposobovat. necham to na svedske stoly - je to krajsie a praktickejsie. tak snad :)
Odpovedať
Profilova fotka
Viete čo kočky, pri tom celom organizovaní, rozmýšľaní, hádaní, debatení, konzultovaní a neviem čo ešte - hlavne s rodinou a rodičmi, som si povedala, krava, prečo ta neosvietilo ešte raz a svadbu nerobíme niekde uuuplne mimo, Rím, Chorvátsko, Kréta alebo neviem kde este. To by sa mi asi najviac páčilo, ale povedala, som, že ked svadba na slovensku nech je normalna. inak by mi to prišlo ako nejaka party alebo cosi take. no uvidime, kam sa dostaneme :D aaaale kazdopadne sa nám to bliiizi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 , ja si myslim, ze jedine dolezite je mat miesto a termin, ostatne je cas, vsetci nam hovoria, ozvite sa mesiac pred svadbou. a hlavne treba mat predstavu :D :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
my mame miesto hostiny, aj farar o nas vie, tak kostol tiez, buduci tyzden ideme na matriku to potvrdit :)) aj ja si myslim, ze mame cas, saticky sa chystam ist skusat v juli, ostatne prkotinky kupujeme priebezne a tak :)) @mrne22
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, a este nieco, mam dva problemy, mohli by ste mi mozno poradit, zhanam svadobne topanky - straaaaaaaaasne drahe su vsade, uz som z toho chora a spodne pradlo - podprdu hlavne - mam velkost E 75 - F75 , pod saty a som z toho zufala, lebo som bola v obchodoch a vsade len krutia hlavou a tety sa smeje ze som obdarovana ale nikto mi nevie pomoct :-D :-D :-D tak ci nahodou mi neviete poradit este nejake znacky, pozrene mam triumph, felina a este jednu hmmm zabudla som ale nie je to znama znacka.
Odpovedať
@eila88 myslim, ze u nas s tym problem nebude, myslim, ze je to tak nejak automaticky, ze to bude len nieco male... jednak aj s topankami nas tam bude max. 30, jednak s mamou a babkou sme uz davno tak trosku rozpravali, aka velka by svadba mohla byt (dokonca este v case, ked som s nikym nechodila, mlada pubertiacka) a snubenec este minuly rok uzrozumel jeho mamu, ze velke to nebude, ze len take male posedenie, ja dufam, ze sa nam to podari aspon s tou vecerou (polievka, hlavne jednlo, kava, torta a potom hajde domov)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?