Svadba september 2012 Trnava a okolie ako ste na tom s prípravami?

NO nevestičky ako ste na tom s prípravami? ake máte terminy?
Odpovedať
ahojcek :-)) my mame svadbu 29. 09. 2012 ale v Piešťanoch :-)) zatial iba rozmyslame o sale :-)) a vy?
Odpovedať
@nikusssa No my sme na tom podobne este nic nemame:((
Odpovedať
Ahojte nevesticky,my mame v auguste svadbu a mame rezervovane: matriku, salu, foto, Dj+starejsi, vyzdoba,sofer! :-) Mozno skoro,ale zijeme mimo Slovenska a obaja studujeme,takze chcem mat vsetko v predstihu a zbytocne sa nestresovat! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata odporucte v trnave nejake vhodne miesto na obrad aj oslavu... :-) my to planujeme na 9.9.2012
Odpovedať
Ahojte, veerraa v nedelu? super :-) my ideme tento tyzden zajednat salu, po zlaveni z poziadaviek a predstav to asi bude nakoniec Holiday Inn Trnava....neviem sa rozhodnut :-) , ktory z terminov, cim viac mam na vyber tym horsie :-) Ale nemame este nic, nakolko ma dost toto brzdi, takze sa uz musime nakopnut lebo inak ju budeme mat 2013 :-) A vy kde mate svadbu? Co mate zajednane?
Odpovedať
Profilova fotka
caute trnavcanky ... ja som mala svadbu teraz 27.8.2011 (fotos tu nemam) a s vybehavanim saly, fary, salonov som zacala v januari po sviatkoch.. v pohode to stacilo. Tiez zijeme (teraz uz s manzelom) uz zopar rokov v cudzine, takze som sa snazila skor veci vybavit.. vsetko sa dalo ;-) Ale samozrejme ak niektora z vas ma zalusk na 1.9. 2012 tak by som to asi skor nastartovala ;-) ... Co sa tyka saly som sa rozhodovala medzi holiday inn a relaxom hore v business centre, jednoznacne najkrajsie priestory na tento ucel v TT.. nakoniec vyhralo business centrum, boli viac flexi nasim poziadavkam :-) Zo svadobnych salonov urcite neprehliadnite ten pri Univerzitnom (neviem uz ako sa vola), na Studentskej a na Stefanikovej je taky malicky.. Ja som nakoniec po niekolkodnovej ture cez Trnavu, Sered, Piestany skoncila v Nitre, kde som nasla tie prave :-) ... tak baby drzim palce.. ;-)
Odpovedať
@yossaria ahoj, ako vidis u nas asi vyhrava predsa ten holiday Inn, hlavne kvoli velkej sale, kde sa nasich +/- 110 ludi bude citit pohodlne. Ale vsetko sa este da zmenit, v com sa Ti v HInn zdali menej flexibilny? Dakujem, super, ze sa ozyvaju aj uz nevesty po, ktore mozu dat uzitocne rady comu sa vyhnut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@s_ilvia ahoj, ked mozem rada poradim, ja som sem pred svadbou nechodila.. lebo som organizovala svadbu zo zahranicia a celkovo som sa tu len vzdy vystresovala ze co vsetko este nemam :-))) .. My sme tiez mali ca. 95 hosti preto prichadzali do uvahy len tieto dve lokacie; ostatne boli male. HI ma krasne priestory, velmi elegantne, priestranne.. vsetko by vedeli zabezpecit, o to pokoj.. co ma vsak presvedcilo ist do relaxu tam hore bolo niekolko faktov: 1) v R. sme si mohli priniest nealko, alko, a hlavne nase vino, kedze manzel je z vinarskeho kraja a mali sme aj ochutnavku vina na tej svadbe 2) vyzdobu sme mohli riesit po svojom, nemuseli sme brat dekoraterku, ktora bola v HI povinna 3) casnikov po polnoci sme nemuseli platit, co bolo HI tiez povinne 4) v HI mali vtedy akciu 40 euro na osobu avsak iba na ten uplny zaklad, akekolvek nealko a alko co by prevysovalo toho pol litra na osobu co sa bezne rata by slo navyse.. cize pri takej oslave co bezala u nas do 5-tej by to isto presvihlo aj 60-70 euro na osobu... v Relaxe sme to mali suma sumarum okolo 30 euro na osobu.. ..takze sme tie peniazky mohli vrazit do svadobnej cesty ako sa patri ;-) .. To boli moje uvahy co nas presvedcili.. ked vsak ale ty mas az 110 ludi.. tak neviem ci by som ten R. odporucala .. uz nas tam bolo tak ze akurat. vtom pripade sa mi zda HI vacsi, ked tie dve saly sa tam prepoja..
Odpovedať
@yossaria dakujem opat ;) hmmm co sa tyka tej ceny tak to som zvedava, mame tam dohodnute stretnutie tento tyzden tak si na to pockam ;) ale ako pises pri nasom pocte ludi velmi na vyber nemame, tak som sama zvedava co prinesie nase stretnutie do rozhodovania ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?