Svadba Čereňany

Ahojte, som na tejto stranke novacik, tak sa vopred ospravedlnujem ak tato tema uz bola v minulosti rozoberana. Rozmyslame o svadbe v Cerenanoch v auguste, mame s nimi pozitivne skusenosti, ale nie svadobne. Chceme obrad aj hostinu na jednom mieste, max pre 90 ludi, tym padom by to muselo byt pod stanom. V pripade pekneho pocasia to musi byt nadhera, len sa obavam co v pripade ked bude skaredo, pripadne prsat. Mate niekto skusenosti so svadbou v Cerenanoch. dakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj prispinka..... v Cerenanoch som sa vydavala 06. 06. 2009. Takmer cely den bolo zamracene, ale na obrad a fotenie vyslo slnko, no potom vecer sa dost rozprsalo a prezili sme to.... stan nepremokol, casnici doniesli k stanu dazdniky aby nikto nezmokol, svadba bola super.... kamoska tam mala svadbu 27. 06. 2009 - tak isto prsalo a svadbu to nepokazilo
Odpovedať
Janocka, dakujem pekne za info. Este mam jednu otazocku, v tom stane je predpokladam aj miesto na tancovanie vsak?
Odpovedať
Profilova fotka
nie, v stane sa netancuje kvoli hluku z hudby, kt. sa pusta pri tancovani.... hned vedla stanu je taky "skelnnik", v ktorom je tanecny parket.... obavala som sa toho, ze ci sa bude chciet ludom tancovat, ked budu musiet prebiehat ale chcelo sa ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
katarinka24 • Dnes o 13:37 ahojte mali ste niektora svadbu v kastieli v Cerenanoch? AK ano boli ste spokojne? Kolko Vas to cele stalo? Budem rada ak sa mi ozvete nakolko tam s priatelom chceme mat svadbu. Dakujem susichkeit • Dnes o 14:42 katarinka24: ahoj ahoj,my sme si to s priatelom tiez zistovali lebo sme tam chceli mat svadbu kvoli tomu ze to tam je nekonecne krasne a obrad vonku.Viac krat sme s panom Filom telefonovali a cena je 680E za kastiel, jedlo na osobu je 47E, o vyzdobe sme sa vobec nebavili kolko sa za to plati. Oficialne tam svadby robia vzdy len od septembra, ale ked sme chceli skorej tak 500E zalohu vopred zaplatit.zistovali sme si to priblizne v juni. da sa byt len vonku v stanoch, zvlast stan kde je jedlo a zvlast kde je kapela. katarinka24 • Dnes o 14:49 a kolko ludi asi budete mat? a co v tych 680 Eurach za kastiel je zahrnute? susichkeit • Dnes o 14:54 mi to tam nakoniec nebudeme mat. mame 75ludi...a ked sme si zratali vsetky naklady tak by nas to vyslo priblizne 8000E a to bolo dost vela. neviem co presne tam je. iba mi povedal ze to je za prenajom kastiela na svadobny den. ci dojdu navyse naklady pre personal a tak neviem naisto...skus si zavolat aj ty a uvidis. radsej tam chodime len tak na veceru...varia tam fakt uzasne a tie dezerty nemaju konkurenciu :)
Odpovedať
caute baby.My tiez chystame svadbu v cerenanoch a chcem sa poradit s niekym kto tam uz svadbu mal ako to riesil napr.s hudbou,ja by som totizto chcela zivu hudbu,len neviem ci sa to v tom ,,skleniku,,da uskutocnit,ci to nie je moc hlucne....A este sa chcem spytat ako ste boli spokojny s jedlom,ci nahodou nebol niekto s hosti hladny a pod.,dakujem..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahoj :-) My sme mali svadbu v kastieli v Cerenanoch a bolo to nieco uzasne, nezabudnutelne. Perfektne prostredie, mily personal, ochotny a vsetko vediaci p. Filo....skvele, odporucam. Bol to ten najlepsi vyber na svadbu, aky sme mohli urobit. Jedlo bolo perfektne, mali sme len vlastne zakusky a svadobnu tortu a co sa hudby tyka, ziva bez problemov, mali sme cimbalovku aj DJ-a a nebol ziadny problem s hlucnostou.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?