Svadba 26.5.2012. Kto z vás má tento dátum?

Profilova fotka
Ahojte nevestičky? Kto z vás má tento dátum? Čo už máte povybavované? ;-) Ja zatiaľ kostol, sálu, fotografa, kameramana... Postupne všetko pozerám. Viem, že je to asi skoro, ale chcem si vyberať kým je čas to, čo chcem, nie z toho čo ostane... :-N A potom už to pôjde postupne... Tak ako ste na tom vy? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tento dátum som chcela aj ja - vtedy mám narodeniny :-) , ale nechceli sme čakať ďalší rok so svadbou len kvoli tomu, že vychádza tento dátum na sobotu, takže svadbu máme už o necelý mesiac 28.5.2011 - vtedy má narodeniny moja sestra :-) A ja si myslím, že taký rok pred svadbou je akurát začať to všetko riešiť, vieš si urobiť veľký rozhľad, nápady a inšpirácie môžeš zbierať atď. Veľa šťastia prajem
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska265 Jej, to je super... Tak budem na teba myslieť v tento deň pre teba narodeninkový! :-) Máš pravdu, čakať netreba! ;-) Ja som musela kvôli škole.. A máj sa mi páči! :-) Ďakujem a tiež vám prajem veľa šťastia!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nikto nový mi nepribudol? Ako ste na tom kočky? ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahoj:-) ja mam tiez na buduci rok: 26 .5 a poviem ti zacala som s pripravami pred dvoma tyzdnami a mala som co robit aby som nalsa volneho starejsina, skupinu a tak..ale aspon uz ich mame zarezervovanych a mozem zacat hladat saty:-) kde budes mat svadbu? mas cislo na nejakeho kameramana?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?