Svadba 17.9.2011 Senica

Profilova fotka
Kočky,nájde sa tu aj taká ktorá bude mat svadbu v rovnakom termíne a v okolí Senice?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj bajca88 ja sice nemam termin svadby v tom co ty, ale o nieco skor a na myjave.. to je blizko :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cicussa ahoj,tak to je super-už som ani nedúfala že tu niekoho nájdem.A kedy máte termín? ja tiež nemám priamo v Senici,ale potrebujem sa poradit čo treba ako prvé zhánat-sálu máme,farár je tiež už oboznámený :),hudbu tak isto..a teraz neviem čo je také prvoradé...a kolko budete mat hostí?
Odpovedať
Profilova fotka
bajca88 my mame termin 11.6.2011.. tiez sme zhanali najprv salu, potom kamera, foto, stary svat, hudba a kuchar.. postupne kadernicku, kozmeticku..ale stale nemam saty a ani zenich a chybaju aj obrucky... a ked sa pozriem do odtikavana hodin, tak sa obcas desim, ze to nestihneme :p planujeme tak 80-90 hosti, stale sa nam to akosi melie, tak neviem, kedy bude finalna verzia.. vy kolko planujet? a ked nie presne v senici, tak kde?
Odpovedať
Profilova fotka
plánujeme okolo 80-85 ludí-a bude to u nás v Smrdákoch-je tam krásna sála na svadby..My začneme teraz po novom roku niečo vybavovat,tak som zvedavá-čo všetko :)tak Vám držím palce aby ste dobre pozhánali všetko čo ešte chýba aby váš den D bol nezabudnutelný :)
Odpovedať
aj ja sa pridavam, svadbu mame v Senici 17.9. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
JA!!! A, kočky, fakt neviem, ktorá z vás mi vyfúkla fotografa :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@bajca88 Ahoj, pisala si o peknej sale v Srmdakoch - mohla by si mi poslat nazov, pripadne adresu toho zariadenia, Ked hladam naslepo nieco v Smrdakoch, nedari sa mi nic najst. Dakujem!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?