Svadba 15.9.2012

Profilova fotka
Ahojte kočky...má niekto svadbu v tento deň? Čo už máte vybavené...
Odpovedať
Profilova fotka
My máme sálu,kameramana, fotografa, kapelu, výzdobu, oznámenia, ale kvety a tortu som sa ešte nerozhodla, do kostola zajtra...už mám aj šaty, závoj, bolerko, dáždnik...hmmm rozmýšľam čo ešte...ale také maličkosti ako podvazok a podbradník to sa vyberie uz pred svadbou :D
Odpovedať
my mame tiez v tento krasny den:)))....s pripravami som zatial asi viac menej bez stresov, aj ked je uz najvyssi cas doladovat detaily....mame kostol,farar tak na 50 % , miestnost na hostinu, kameraman, DJ, zajednane saty s doplnkami kolace, predstavu o vyzdobe, takze teraz tie vecicky iba ponakupovat....:)
Odpovedať
Dobrý deň, som mladá kreatívna fotografka, so skúsenosťami, študovala som fotografiu na vysokej škole a ak by ste ešte nemali zaisteného fotografa, mám v tomto termíne voľno:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj to je aj nas termin.-) my mame salu, vyber jedla, obrucky, fotografa, vyzdobu, hudbu, kostol. tiez velmi nestresujeme, berieme to v pohodicke:-) akurat sme vcera s drahym riesili, ze by sme uz asi mali poriesit oznamka..
Odpovedať
Super, som rada, že nie som sama, ktorá nemá ešte oznámka, aj trošku zaostávam lebo nemám ani výzdobu ani obrúčky :-). Keď prídem domov tak mamka začne stresovať :) apsoň niekto.
Odpovedať
My uz mame hadam vsetko podstatne... je pravda, ze nemam saty pre druzicky, vymyslenu vyzdobu, vybavene zacepcenie a pod... ale to su veci, bez ktorych sa v pripade nudze aj zaobideme.... ved uvidim ako to dopadne, lebo nemam vobec cas na planovanie :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?