Poraďte pekné miesto na svadbu v Seredi a okolí

Profilova fotka
Ahojte :o) V máji na budúci rok sa s mojou polovičkou plánujeme zobrať. Obrad chceme mať v Seredi v kostole. Odtiaľ pochádzam len ja, polovička je zo stredného Slovenska, kde teraz aj bývame. Tým máme sťažené vybavovanie a navyše máme malé dieťatko, tak sa nám nedá všetko obehať. Potrebovala by som poradiť. Zvažujem Minipresso, Lodenicu v Šintave, Romantik v Dolnej Strede, Hutník. Chcela by som niečo, čo je cenovo najprijateľnejšie, vzhľadom na to, že som na materskej a peniažkov nie je nazvyš. A zároveň pekne vyzerajúcu miestnosť pre 30 ľudí. Neviete koľko kde vychádza svadobné menu na osobu a koľko pýtajú za miestnosť, prípadne ako to je s výzdobou? Za každý jeden postreh a informáciu vám budem veľmi vďačná... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, no Lodenica je na 5.5.2012 už obsadená :-D My sme porovnávali Romantik a Lodenicu a vzhľadom na počet hostí (55) a nie veľmi príjemnú skúsenosť v Romantiku sme sa rozhodli pre Lodenicu. Tá je aj lacnejšia než Romantik. Ak by si chcela kontakt na Lodenicu, tak daj vedieť.
Odpovedať
My mame v romantiku, po opakovanych dobrych skusenostiach a viac nez priaznivej cene. Ked tam mal brat svadbu, nejakych 80 ludi, tak za jedlo platili 2400 eur (pripitok, normalna vecera a potom celu noc svedske stoly), vsetko jedlo zabalili do krabiciek co zostaloa jedli sme to este tyzden :) My tam mame tiez svadbu buduci rok :)
Odpovedať
My sme mali tiež v Romantiku a boli sme veľmi spokojní - aj obsluha, výzdoba - síce ikebany na stôl som si zaobstarala sama, ostatné dali oni. My sme mali cca 55 ľudí.
Odpovedať
No ja uz nie som az taka nadsena, dost ma sklamali co sa vyzdoby tyka, v podstate neposkytuju nic a vsetko si clovek musi objednat u aranzerky - a tym nemyslim nejake specialne veci, ale uplne bezne, napriklad navleky na stolicky, s tm ma teda dost sklamali. Pytala som sa aj ci sa to da prenajat priamo od nich, tak da, ale za taku cenu, za aku od aranzerky. Co mi pride trosku zvlastne, lebo ked sme tam nedavno oslavovali osemdesiatku mojej babky, cca 30 ludi, tak sme mali krasne vyzdobene stoly a na vsetkych stolickach boli biele navleky a o nic take sme neziadali. No ale nevadi, zariadila som sa a vzhladom na prehnane ceny aranzerky, ktoru mi odporucali som si vyzdobu poriesila inak :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som svadbu v Romantiku určite neriešila. Ich úroveň v poslednej dobe dosť klesla (tým nechcem nijako uraziť @sheri a ani @zuzx ). Sú iba dve skupiny ľudí, tí ktorí Romantik milujú a tí, ktorí ho nemajú radi. Ja patrím k tej druhej skupine, nakoľko som nemala s nimi príliš dobré skúsenosti. Skôr si myslím, že majiteľ Hotela Hutník, je schopný zaobstarať vyššiu úroveň. A takisto Minipresso. Ak by si ale chcela niečo trošku viac, určite by som odporúčala reštauráciu Chilli v Galante alebo hotel Galanta, takisto v GA. To je niečo úplne iné. Ako jedlo, priestory tak aj personál a vedenie. Mám s nimi iba pozitívne skúsenosti :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?