Kto má dátum svadby 6.4.2013?

Babenky, mate niektorá svadbu tento den ako ja? Ako ste na tom s prípravami? Mne chýba podstatne dosť vecí a akosi sa neviem do toho pustit :-)
Odpovedať
ahoj...my máme v ten istý deň svadbu, a máme už všetko, len mne chýba bolerko :-) ale inak máme úplne všetko :-) už len na faru podpísať papiere a na matriku žiadosť :-)
Odpovedať
@nikuska88 tak to ste teda sikovní, nam ešte hrozne vela veci chýba ešte nemame vybratú ani farbu výzdoby, ale zas kostol a matriku mame vybavené.
Odpovedať
takato tema tu uz niekde je :-) my tiez este musime ist na matriku..len dufam, ze najdeme rodne listy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@enka22 jeeej my mame tiez, akurat idem z fary :-D ale nemame nic vybavene este ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Keby ste chceli poradit ohladom svadobneho videa sme tu pre vas :)
Odpovedať
@pollyanna ak by ste ich nenašli tak na matrika Vám ho na počkanie vydajú, mi sme tiež jeden nemali :-)
Odpovedať
@mistrall to vážne ešte nič nemáte? tak to teda bbudeš mať čo robiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@enka22 :D no veru, ale od vcera mame super fotografku, mame salu, faru, (mozno aj cig. kapelu) a hlavne mame vela ludi ktori sa tesia a vedia ze je to sice narychlo ale o to spontannejsie a na ostatne mame 2 mesiace ;-)
Odpovedať
@mistrall tak to ste na tom teda dobre , za jeden den ste postíhali toho dosť a tie veci su najdolezitejšie zvysok su už len detaily :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@enka22 no veru, vcera sokm len maily vypisovala, telefonovala, behala po farnostiach :-D este musme mna matriku, ale to bud. tyzdne, este saty , oblek, obrucky. Zvazujem ze objednam saty z usa z netu (teda neviem ci aj siju :) stoja len 200e s urychlenym dovozom - nemam s tym skusenost, ale starka je krajcirka tak hadam ma upravi 8-) ja to nemam standardne lebo v aprili budem v 6mesiaci tak teraz nemaozem ani nic skusat zbytocne.. no uvidime, ako este budem panikovat :-D Vy mate kde oslavu - svadbu?
Odpovedať
my mame v Prešove. v Športe, no tak to som nepočula ani o tom že je taká možnosť kupiť z USA a je to aj dobrá cena. :-)
Odpovedať
@mistrall ja budem uz na konci 7. tiez som objednala z USA, pozri moj album, a odtial pridu saty do tyzdna a potom len skratit dufam, my este termin vybaveny nemame ale chystame sa to vybavit na 13.4. a zatial len viem co chcem ale nemam este nic z toho doma :) ved casu dost :) ale fotografku mam uz zajednanu, lebo vela ich malo obsadene, tak to som rychlo hladala a od vcera mam zajednanu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@janka_k super, tie saty sa aj mne pacia, sa som si vybrala podobne, ale ta vrchna cast je flitrovana, a farbu ivory dam.. priatel povedal, ze nech objednam, prinajhorsom predam a ppjdem do salonu, ale dufam ze nie, ze budu dobre. Vraj siju o kusok vacsie, tak hadam sa zmestim do odhad, velkosti :-) Ja som si musela spisat zoznam co potrebujeme..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?