Kto ešte chystá svadbu 5.5.2012?

ahojte , kto chysta v tento den este svadbu??
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my planujeme tiez svadbu v tento den :) nie kvoli krasnemu datumu, ale priatel chce maj a ja co najskor :) takze 5.5.2012 :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj my mame tento datum. Ako ste na tom s pripravami?
Odpovedať
Ahojte, my planujeme tiez v tento exkluzivny termin - dufam, ze vsetko vyjde.... nebolo jednoduche rezervovat priestory, foto a pod. a to sme ich zacinali kontaktovat uz hned v maji. Ako na tom vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Neboj, jasne ze vyjde.. Ja ked tak rozmyslam, ziadne problemy s priestormi a foto sme nemali a to sme zacali s vybavovanim jul/august, akurat co bol problem bola hudba. Ale od vcera mame uz aj tu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
No my sme pripravy rozbehli pred 2 tyzdnami, mame predbezne zarezervovanu miestnost, ale este si musime predbezne vyratat, kolko nas tam vyjde hostina. Vcera sme boli riesit kostol, ale boli sme mierne sklamani z pristupu farara (priatel je ateista), tak si pojdeme hladat iny. Inak vsetko budeme riesit pomalicky, postupne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevestičky. Aj my sa budeme "svadbiť" 5.5.2012. Zasnúbení sme týždeň a už sa nám za tých pár dní podarilo rezervovať sálu, vybaviť sobášiaceho aj hudbu. Dokonca aj fotograf bol voľný. Nejako sa mi zdá že to ide samé od seba :-))))) Chvalabohu ......A teraz už pôjdeme len tak ležérne z nohy na nohu :-))) Budem rada, keď budete písať príspevky ako pokračujete, lebo zatiaľ netuším čo by sme mali vybaviť ako ďalšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@kisha2012 Tak to je smutné s tám farárom. A myslím, že ste urobili dobre, že zvažujete iný kostol. Ja som toho názoru, že obrad by mal byť krásny so všetkým čo k tomu patrí, a netreba si ho dať pokaziť oddávajúcim. My budeme mať "len" civilný sobáš- ale teším sa naň. Oddávajúci je rodinný známy, tak to bude také osobné- a aj pre to pre mňa dôležité.
Odpovedať
a kostol ste si kedy zajednavali????mne bolo povedane, ze 3 mesiace pred svadbou staci .........
Odpovedať
Nam tiez v kostole povedali, ze este mame cas, no i tak sme rezervovali. A potom od januara na stretka s knazom. Inak, dnes som sa dozvedela, ze nase arezervovane priestory maju by kompletne prestavovane a nove maju byt hotove do konca aprila... uff
Odpovedať
Profilova fotka
baby, kostol vybaveny - obrovsky kamen zo srdca spadol. farar uzasny, totalny pohodak :) a dnes som sa dozvedela, ze moja velmi dobra kamoska ma naplanovanu svadbu v te isty den ako ja, tak dnes ideme pokecat a kompromisovat :)
Odpovedať
Keď som si všimla tento príspevok tak, hneď Vám píšem aj my budeme mať svadbu 5.5.2012, hrozne sa tešíme, zajednané mame priestory a hudbu, a kameramana a fotografa zhánam teraz... :) len dúfam ze bude vtedy krásne počasie aby nám vyšli fotecky ... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej, aj my mame tedy svadbu ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kisha2012 Noo a nedal vam taku moznost, ze tvoj priatel podpise papier, ze nebude tebe branit v krestanskej vychove deti?
Odpovedať
Profilova fotka
@kisha2012 unas vybrala datum moja polovicka. Vraj aby nezabudol výrocie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@roniq Ahoj. A kto vam bude hrat na svadbe? A foto/video?
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcence, takze Vas opustam. Rozhodli sme sa s priatelom ustupit a svadbu budeme mat tyzden po Vas 12.5.2012. Prajem vela radosti pri pripravach :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabikastefulova ahoj, hudbu este nemame tak celkom vyriesenu, a foto nam bude robit p. Rekem. Tebe bude kto hrat?
Odpovedať
Profilova fotka
Bonus bratov Vavrusovcov a video p.Supak.
Odpovedať
My budeme mat hudbu Janne Band od TN....
Odpovedať
Profilova fotka
Tak kocky, ako vam to ide s pripravami? U mna teraz nic nove, len rozmyslam, kedy zacnem chodit po salonoch a skusat saty. Vy to mate ako vymyslene?
Odpovedať
@motyliky vy ste akí rýchli :-D
Odpovedať
My sa tiež berieme 5. 5. 2012 ;-) Už máme fotografa, sálu, šaty, oblek - uniformu, kuchárku, kostol... Dnes sa ide vybavovať kameraman, tak dúfam, že to výjde :-D a v piatok zas výzdoba... :-D uff, nejako skoro to treba všetko zajednávať, aby sa nám ušlo :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@roniq ja som bola prvy krat na skusku siat minuly tyzden, ale to kvoli tomu, ze do decembra sa asi kvoli praci nezastavim a toto bol jeden volnejsi den...ktory uz tak skoro asi nebude, tak som ho chcela vyuzit :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte. Aj my máme tento dátum :-) a tiež nie koli peknému dátumu , ale mame vtedy výročie zoznámenia tak preto.Už máte všetko zariadené? Ja som zacala len teraz v januari , akurát kostol som stihla este minuly rok :-)
Odpovedať
Ahojte babulky planujem mat tak tiez svadbu 5.5.2012 v BA ,ale este nemam nic vybavene :(....vie mi niekto poradit v BA nejaky lacny podnik pre 35 ludi?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte.... aj my mame tento datum...a okrem "zenicha" mame vsetko vybavene :)))
Odpovedať
Ahojte, pridavam sa do tejto temy. Uz mame rezervovany termin. My to berieme nejako fofrom :-) O dva tyzdne ideme na manzelsku pripravu a nasim oznamime buduci vikend, ze sa chceme zobrat. Este nemame nic, len datum svadby :-)
Odpovedať
aj my máme svadbičku tento krásny dátum...už je skoro všetko vybavené... ;-) bavili sme sa,že nebudeme mať kameramana,pretože máme zajednaného profes.fotografa(nie je najlacnejší)ale nejak ma to začína trápiť... :-| asi by som ho chcela... :-) no neviem či už niekoho zoženiem v tomto čase...ale neva...prinajhoršom rodinný píslušníci to zachytia... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
My ji měli také v květnu - 5.5. a byla povedená ;+) http://svoji.zde.cz
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?