Račice

Ahojte ste tu nejaké baby narodené v znamení RAK? Aké vlastnosti na sebe pozorujete? Partnera máte v akom znamení?
Odpovedať
@onsa1908 neviem toto je taka tema 🤔🤔 Ja som v znameni byk a muz je lev,cize podla vsetkych moznych horoskopov velmi zla kombinacia. .a vidis sme spolu... Poznam par rakov ci uz zeny alebo chlapov....vraj su to rodinne zalozene znamenia...ale o chlapoch v znameni raka musim povedat,ze su to pidla mna ludia co sa vedia riadne odut a nerozpravat sa...
Odpovedať
toto je tema pre mna na rozptylenie pri tom vsetkom okolo svadby :-) tak sa zo zaujimavosti pytam. Samozrejme nie vzdy vsetko sedi podla znameni, povahu a spravanie ovplyvnuje velmi vela faktorov, ale vacsinou co pozorujem ludi tak na tom nieco bude.. neriesim ze ja som to partner je to nehodime sa k sebe asi sa s nim teda rozidem.. :-D cisto ma to len tak zo zvedavosti zaujima kolko nas tu racic a rakov je a ake kombinacie :-) dakujem za odpoved ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja som rak a partner tiež musim potvrdiť ze sa k sebe hodime ale že uuuplne aj ked povahu nemame rovnakú on je kludas ja pravy opak. No rovnaký mame sposob myslenia pohlad na život zábavu a hlavne rodinu. Co je asi to hlavne obaja najskôr myslíme na deti az potom na seba aj ked nemáme spoločné dieta( predchádzajúce vzťahy) nerobime žiadny rozdiel. Rovným dielom lásku ale aj napomenutia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak ja sa hlasim ako plnokrvna racica :D a ci na sebe pozorujem typicke vlastnosti? Naladova som, o tom nikdo nepochybuje, rodina je pre mna svata, niekedy az moc. Ale tym ze som narodena na zaciatku znamenia, tak sa mozno nie vsetky vlastnosti u mna prejavuju. Som strasny extrovert, zavisly na spolocnosti druhych ludi, musim byt furt v kontakte s kamaratmi, nieco podnikat. Ale dokazem byt aj sama, ked to na mna cas od casu pride :) Priatel je sice ryba, ale zrejme len na papieri, lebo povahovo je totalny opak - je tvrdohlavy a egoisticky workoholik :D doma sa sice trochu oklepe, je pritulny, pomoze, stara sa, ale na verejnosti robi strasneho maca, co nam, co ho pozname, pride velmi vtipne. Ale vravim si, ze snad ho po svadbem nezabijem, ked som to s nim skoro 6 rokov vydrzala :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?