Šaty od Chi Chi London - aké máte skúsenosti?

Profilova fotka
ahojte nevestičky objednávali ste si už niekedy z tejto stránky https://www.chichiclothing.com/ ? Aké máte skúsenosti? Koľko Vás vyšlo poštovné? :) Ďakujem za každé info.
Odpovedať
ahoj, ja som si tam ale pred dvomi rokmi objednávala celkom pekné spoločenské šaty, prišli mi dosť rýchlo a aj cena bola nízka tuším pod 50 euro..
Odpovedať
Profilova fotka
@katyninka a poštovné bolo asi koľko? :)
Odpovedať
Ahojte, ja mam odtial tiez saty a nakup bol bezproblemovy. Postovne je myslim nad 30EUR zdarma. Prislo mi to kurierom. Ani s vratenim nie je ziaden problem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som objednavala dvoje šiat a prišiel podpriemer ... obrázok verzus realita 👎🏼 Ešte k tomu aj nechutne smrdeli. Prišlo rýchlo ale vrátenie si uz hradíte sami 👎🏼 Skôr uz asos. poštovné aj pri vrátení hradia oni
Odpovedať
ahoj, ja som si objednavala saty 2x a som maximalne spokojna, prisli rychlo, postovne som neplatila a saty su pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri aj stránku Zoot ja som našla aj tam túto značku.objednala, a sú super
Odpovedať
Stránku môžem len odporúčať!!! Šaty krásne a pomerne lacné. Poštovné síce cca 20 eur ale za takú kvalitu za rozumnú cenu som u nás šaty nenašla. Prišli asi za 2 týždne.
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem pekne za odporúčania :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám odtiaľ zatiaľ dvoje šaty, jedny som musela vracať lebo mi nesadlo číslo tak mi potom poslali väčšie keď im prišli nazad a tie už boli fajn. a druhé som si objednávala také spoločenské a tie super sadli, aj cena bola fajn :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja môžem len odporúčať. Šaty prišli pekné, aj po nosení vyzerajú stále dobre... Ak sa ti páčia tak sa neboj objednať. Podľa mňa za tú cenu sú to veľmi hodnotné šaty, ktoré určite vynosíš...kľudne aj v nedeľu na zmrzlinu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?